Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Η ΑΕ Καρίτσας επί τρία (Αλεξίου, Γκίκα, Κυπαρίσσης) /"Πρώτη" Goalpost stand up interview



Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση 

Τρεις ποδοσφαιριστές της ΑΕ Καρίτσας, δύο... παλιοί (Χρήστος Αλεξίου και Ηλίας Γκίκα) και ένας γνώριμος παλιός νεοφερμένος (Γιώργος Κυπαρίσσης), "ανακρίνονται" και... προβλέπουν το ποδοσφαιρικό μέλλον -otherside, όπως πάντα-, με τη μαγική δημοσιογραφική σφαίρα της "πρώτης" Goalpost stand up interview.
O ΜVP του νέου πρωταθλήματος, οι πρώτοι σκόρερ, η ομάδα-έκπληξη και η απογοήτευση της χρονιάς, ο καλύτερος προπονητής, ο πιο ταιριαστός συμπαίκτης, το νήμα της κορυφής, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, ο Δίας Δίου, η προτεινόμενη... μεταγραφή, από την Αταλάντη μέχρι... την Λευκίμμη της Κέρκυρας, οι ασίστ, η πιο δύσκολη απόκρουση τερματοφύλακα, η επιθυμητή έδρα, από την Καρίτσα μέχρι το... Λιτόχωρο, η οικογένεια, η καραντίνα και η βαθμολογία -εν είδει... κριτών τηλεοπτικής Μουσικής Ακαδημίας-, του ύμνου της ΑΕ Καρίτσας (σ.σ. πολύ καλός, αλλά... τέσσερα!), είναι μερικά μόνο από τα ποδοσφαιρικά... μελλούμενα που κρατάμε, γιατί..."scripta manent" (σ.σ. τα γραπτά μένουν, ιδίως τα καταγεγραμμένα οπτικοακουστικά!)
Υγ. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε ολόψυχα να κάνετε περισσότερες και καλύτερες ντρίπλες από αυτές της συνέντευξης! (σ.σ. αν κάνετε έστω αυτές, τον τίτλο του MVP στις ντρίπλες τον έχετε στο τσεπάκι, γιατί σε ορισμένες ερωτήσεις, η αλήθεια είναι ότι το τερματίσατε -ονόματα δε λέμε, ερωτήσεις δεν υπογραμμίζουμε-!)
Καλή ποδοσφαιρική Χρονιά!
Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!
Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου