Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ STAR CHANNEL ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ







Με ένα ειδικό αφιέρωμα στον Δήμο Κατερίνης, η εκπομπή «Γυρίσματα στην Ελλάδα», του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL, παρουσιάζει μια συνολική εικόνα της περιοχής ως τουριστικού προορισμού όλο τον χρόνο. Το αφιέρωμα, που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του STAR CHANNEL, την Παρασκευή 18 Ιουλίου, επιμελήθηκε ο Γιώργος Νταντάμης, Αντιδήμαρχος Δόμησης και Τουρισμού, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δ. Κατερίνης, σε συνεργασία με τους παραγωγούς της εκπομπής, Βασίλη Κονταξή και Νίκο Μουρτζιάρη.
Το οπτικοακουστικό υλικό υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του φετινού προγράμματος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Κατερίνης, έχει την έγκριση του ΕΟΤ και προωθείται και μέσω των social media.
Στόχος του οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο) είναι να αναδείξει τα πλεονεκτήματα του Δήμου Κατερίνης, τις πολλές επιλογές που προσφέρει στον επισκέπτη, την εύκολη πρόσβαση και το κομβικό σημείο στο οποίο βρίσκεται. Οι απέραντες, ασφαλείς και εύκολα προσβάσιμες ακτές της Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής και Κορινού, οι ξενοδοχειακές υποδομές, τα Πιέρια και ο Όλυμπος, η οικιστική ανάπτυξη, τα εμπορικά καταστήματα, η τοπική γαστρονομία, τα οινοποιεία της περιοχής αποτελούν θεματικές ενότητες του αφιερώματος που αναδεικνύει συνολικά τον Δήμο Κατερίνης – Olympus Riviera, ως «μυθικό» τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο. Επιπλέον, όπως υπογραμμίζει μιλώντας στο βίντεο ο κ. Νταντάμης, η περιοχή είναι ασφαλής προορισμός καθώς τηρούνται αυστηρώς από τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
«Προχωρήσαμε σε συνεργασία με τους παραγωγούς της εκπομπής «Γυρίσματα στην Ελλάδα» του STAR στη δημιουργία ενός δυναμικού προωθητικού οπτικοακουστικού υλικού για την ανάδειξη του Δήμου Κατερίνης. Το αποτέλεσμα αυτό έχει την έγκριση του ΕΟΤ και έχει αποσπάσει ήδη πολλές θετικές κριτικές. Το βίντεο έχει παρουσιαστεί από το τηλεοπτικό κανάλι του STAR και επίσης δημοσιεύεται διαδικτυακά στο Youtube και τα social media. Η προσπάθεια στοχεύει στην ανάδειξη του ευλογημένου τόπου μας, σε «μυθικό» τουριστικό προορισμό 365 το χρόνο. Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν και συνεργάστηκαν για την παραγωγή αυτή και τους φορείς που συμμετέχουν καταθέτοντας τις απόψεις τους. Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και εγώ προσωπικά έχουμε θέσει σε προτεραιότητα την τουριστική ανάδειξη και προβολή του τόπου μας και τη στήριξη της τοπικής τουριστικής οικονομίας», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και Τουρισμού κ. Νταντάμης.

Για να δείτε το βίντεο, ακολουθήστε το παρακάτω λινκ:
https://youtu.be/CFWYSmepvJI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου