Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024

Το παραγωγικό δίδυμο της Προσκυνηματικής Ποδηλατοδρομίας


Η δεύτερη Προσκυνηματική Ποδηλατοδρομία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στη Βόρεια Πιερία, επιβραβεύθηκε από όλους ως μια άρτια και καθόλα επιτυχής διοργάνωση.

  Υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.)  και του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ΤΡΙΑΣ». Υποστηρίχθηκε από φορείς και εθελοντές της περιοχής και όχι μόνον.

  Την οργάνωση και τα διαδικαστικά της ποδηλατοδρομίας που είχε ως κατευθυντήρια αναφορά τη γνωριμία των ποδηλατών μέσω της διαδρομής, των Λατρευτικών τόπων και του φυσικού πλούτου της Βόρειας Πιερίας, είχαν η Ιερά μας Μητρόπολη και  ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.).

  Και ως είθισται σε ανάλογες δράσεις η συμβολή φορέων και πολιτών είναι αναγκαία για την εύρυθμη και επιτυχή έκβαση της προσπάθειας. Όμως το βάρος της διοργάνωσης κατά κανόνα … πέφτει σε κάποιους προσέτι περισσότερο. 

  Αυτό τον ρόλο ανέλαβαν με αρκετή διάθεση άοκνης εργασίας ο Διευθυντής του Π.Ο.Τ.Α.Π. και συνεργάτης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας Βασίλης Δήμου και η συντονίστρια εθελοντισμού του  Π.Ο.Τ.Α.Π. Ροδή Ναβροζίδου. 

  Για αρκετό διάστημα οργάνωσαν και προετοίμασαν κάθε λεπτομέρεια για να φέρουν σε πέρας το εγχείρημα που επικροτήθηκε και δέχθηκε τα ευμενή σχόλια όλων. 

  Θερμά συγχαρητήρια Βασίλη και Ροδή. Αναμένουμε την επόμενη παραγωγική σας δραστηριότητα για την ανάδειξη και καταξίωση της Πιερίας στους τομείς που δραστηριοποιείστε, τον εναλλακτικό τουρισμό, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου