Υλικά
Κομμάτια: 20-25- Για να ετοιμάσουμε τα στικς κοτόπουλου παναρισμένα σε πατατάκια προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
- Κόβουμε με ένα αιχμηρό μαχαίρι το φιλέτο σε μπαστουνάκια ώστε να είναι ισομεγέθη.
- Ρίχνουμε τα πατατάκια στο μούλτι και τα αλέθουμε να σπάσουν, αλλά όχι να γίνουν σκόνη. Τα βάζουμε σε ένα ρηχό πιάτο.
- Χτυπάμε ελαφρώς σε ένα μπολ το αυγό, τη μουστάρδα και το μέλι ώστε να ομογενοποιηθούν.
- Βουτάμε τα μπαστούνια κοτόπουλου μέσα σε αυτό το μείγμα.
- Τα βγάζουμε με μια λαβίδα ή με ένα πιρούνι και τα ρολάρουμε στα πατατάκια.
- Βάζουμε τα μπαστουνάκια πάνω στη λαμαρίνα με τη λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 12 – 15 λεπτά.
Μυστικά
Διαλέξτε πατατάκια με γεύση που σας αρέσει. Θα σας θυμίσει γεύση fast food...
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 9.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου