Υλικά
Μερίδες: 2-3
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το σφουγγάτο με κολοκύθια «ξενικά» και στάκα αλατίζουμε τα κολοκυθάκια. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα κολοκυθάκια για 2-3 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
- Σκεπάζουμε με το καπάκι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 2-3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα κολοκυθάκια.
- Ξεσκεπάζουμε, προσθέτουμε τη στάκα, τα χτυπημένα αυγά και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά και να πήξει το μείγμα των αυγών, όπως στη στραπατσάδα.
Πηγή: Γαστρονόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου