Υλικά
Μερίδες: 4-6- Για να ετοιμάσουμε το κουνέλι τσιγαριαστό με ασκορδουλάκους και Μαρουβά σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και τηγανίζουμε το κουνέλι για περίπου 6-7 λεπτά, μέχρι να ροδίσει όμορφα από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το τηγάνισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει λίγο.
- Αλατίζουμε, ρίχνουμε το κρασί και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει το κουνέλι και να δέσει ελαφρώς η σάλτσα.
- Ρίχνουμε τους ασκορδουλάκους τουρσί, ανακατεύουμε απαλά και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά, ίσα ίσα να αναμειχθούν τα αρώματα και οι γεύσεις.
Στο ποτήρι μας : Τα κρασιά της Ηλιάνας φυσικά! Το ροζέ Λιάτικο είναι ιδανικό.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 234.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου