Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Δήμος Κατερίνης: Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι την Τετάρτη 30/11/2016 και την Πέμπτη 01/12/2016 θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων (ζάχαρη, τοματοπολτός, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, φασόλια, φακές, μακαρόνια), προϊόντων καθαριότητας (υγρό γενικής χρήσης, σαμπουάν, υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα) και οπωρολαχανικών (λάχανα, μήλα, πορτοκάλια) στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του ΤΕΒΑ.

            Η διανομή θα γίνει στην αποθήκη του Δήμου Κατερίνης που βρίσκεται δίπλα στο Τ.Ε.Ι. Κατερίνης (Κανελλοπούλου 2 & Μαντζαροπούλου γωνία).
            Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.
            Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ.
            Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.
            Αν κάποιος παραλαμβάνει για λογαριασμό άλλου θα πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
            Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι θα λάβουν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους.
            Όσοι δεν διαθέτουν ή δεν δήλωσαν κινητό τηλέφωνο θα παραλάβουν την Πέμπτη 01/12/2016, ώρες 13.00 έως 15.00.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος
Νίκος Παπαζιώγας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου