Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη αύριο ο Σπίρτζης Θα επιθεωρήσει τα έργα για το μετρό και θα εγκαινιάσει το Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης


Σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη αύριο ο Σπίρτζης


Στη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη μεταβαίνει αύριο ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.Θα επισκεφθεί τα έργα του μετρό Θεσσαλονίκης για να επιθεωρήσει την πρόοδο των κατασκευαστικών εργασιών και στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κατερίνη για να παραδώσει στην κυκλοφορία το Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο.
Συγκεκριμένα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα επισκεφθεί στις 10:30 π.μ το εργοτάξιο του σταθμού «Αγία Σοφία» και στη συνέχεια, το εργοτάξιο του σταθμού «Παπάφη».
Αμέσως μετά θα μεταβεί στην Κατερίνη για να παραδώσει στις 14:00 μ.μ στην κυκλοφορία το Βόρειο Ανισόπεδο Κόμβο Κατερίνης, του αυτοκινητοδρόμου Μαλιακός – Κλειδί  (αυτοκινητόδρομος Αιγαίου). Ένα έργο που παραδίδεται ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια εμπλοκών και καθυστερήσεων.

«Ένα έργο που αποδεικνύει στην πράξη τις αποτελεσματικές ενέργειες της κυβέρνησης και του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για να υπάρξει οριστικό  κλείσιμο των ανοιχτών πληγών που αφορούν τα σταματημένα έργα και τις ατέρμονες εργολαβικές διεκδικήσεις του παρελθόντος», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου