Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Τα “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ” φιλοξενούν την αγωνιστική ομάδα Formula του Α.Π.Θ.

Η “ART Aristotele Racing Team”, τη Δευτέρα στις 11:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης
Στο κοινό των Αικατερινείων συστήνεται η “ART Aristotele Racing Team”, μία διακεκριμένη ομάδα φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία σε ετήσια βάση λαμβάνει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό αγωνιστικών αυτοκινήτων Formula, για φοιτητές.

Η εκδήλωση, την οποία συνδιοργανώνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου και η Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί τη  Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο.

Η ταυτότητα της ομάδας


Η ART Aristotele Racing Team δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2006 από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Αποτελείται από μια ομάδα φιλόδοξων, ταλαντούχων και δημιουργικών φοιτητών, των οποίων κίνητρο αποτελεί το μεράκι και το πάθος τους για επιτυχία, ενώ στόχος τους είναι η εκπροσώπηση του Πανεπιστημίου στους διεθνείς αγώνες Formula SAE Series. 

Η παρουσίαση της ομάδας και της δημιουργικής εργασίας της, θα  γίνει  στη μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης. Παράλληλα, στον αύλειο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου, θα υπάρχει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο Formula, κατασκευής της ομάδας,  το οποίο έχει λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες φοιτητικής Formula. Οι μαθητές και το κοινό γενικότερα θα μπορούν να δουν από κοντά, να περιεργαστούν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και να αντλήσουν χρήσιμες πληροφορίες για την κατασκευή και λειτουργία του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου