Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Αιγινιακός-Βέροια 0-1

                                                     Σε ένα μέτριο παιχνίδι, η Βέροια, σε φιλική αναμέτρηση, κέρδισε εκτός έδρας τον Αιγινιακό 1-0. Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Βασίλισσας» έκανε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος πέρασε στο ματς στο τελευταίο τέταρτο  και όλοι πλέον ελπίζουν να ανεβάσει ρυθμούς ώστε να βοηθήσει από δω και πέρα την ομάδα του.


Μέτριο ως  κακό το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες, να προσπαθούν, χωρις να το πετύχουν να δημιουργούν ευκαιρίες.
Η καλύτερη στιγμή  στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε στο 15’ ο Καλτσάς, εκτέλεσε φάουλ,   πήγε να σκοράρει όπως με τον Εργοτέλη, αλλά ο Τόλιος απέκρουσε σε κόρνερ. Από εκεί πέρα οι δύο ομάδες δεν απείλησαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες και ειδικά η Βέροια, ανέβασαν την απόδοση τους. Καλή στιγμή για την Βέροια στο 70'. Ο Μπεν πασάρει στον Κάμπορα αλλά ο Φαρμάκης αποκρούει σωτήρια. Στην επαναφορά ο Παυλίδης σουτάρει δυνατά αλλά σώζει ο Γεωργίου πάνω από τη γραμμή του τέρματος.

Η Βέροια συνέχισε να πιέζει, στο 79’ όταν ο Άρτσε έβγαλε ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Κάμπορα και αυτός με πλασέ νίκησε τον Φαρμάκη γράφοντας το τελικό1-0

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Στ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος (60’ Φαρμάκης), Λιόλιος, Ροντρίγκο, Πάβλοβιτς (68’ Αραμπατζής), Γιαζιτζόγλου (68’ Γεωργίου / 88’ Κωστίκος), Μασάδο (84’ Τέλλος), Ζούρκος (86’ Αχαλινόπουλος), Πολύζος, Πόποβιτς (59’ Δεμηρτζόγλου), Κουτσοσπύρος, Καζάκης (46’ Ναουμσέφσκι).

ΒΕΡΟΙΑ (Χ. Γκρανέρο): Καντιμοίρης (46’ Τζινάρ), Μαλόν (46’ Εσπάρθα), Ραούλ Μπράβο (86’ Μαρκέλης), Καλί (46’ Τσιάμης), Οστοϊτς (75’ Βούκιτς), Μπατιον (46’ Μπαλάφας), Γεωργιαδης (46’ Άρτσε), Κατίδης (46’ Χασελμπαϊνκ), Καλτσάς (34’ λ.τ. Παυλίδης), Μπαργκάν (46’ Μπεν), Ντουμίτρου (46’ Κάμπορα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου