Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ 27-11-2014



ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑ.Μ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ  27-11-2014
Η Γραμματεία  του  Π.Α.ΜΕ. Πιερίας χαιρετίζει τους  εργαζόμενους που σήμερα έδωσαν την απεργιακή μάχη με τη μεγάλη συμμετοχή τους στην απεργία. Χαιρετίζει τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους , τους αυτοαπασχολούμενους , τους αγρότες, τις γυναίκες, τη νεολαία , όλους όσους συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ στην πλατεία ελευθερίας στην Κατερίνη.


Στους απόντες του σημερινού μεγαλειώδους αγώνα της τάξης μας,  έχουμε να πούμε πως  και με τη δική τους  συμμετοχή θα ήταν πιο εύκολη η ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, θα ήταν πιο εύκολη η ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων.  Όποιος  λυπάται το καρφί χάνει και το πέταλο.  Όποιος σήμερα σκέφτεται  μη χάσει το μεροκάματο, γίνεται συνεργός  στην κόλαση που δημιουργούν  για το μέλλον  των παιδιών μας.  Πρέπει να ξεπεραστεί  η αδιαφορία, ο φόβος της απόλυσης,  η τρομοκρατία της εργοδοσίας.  Να καταλάβουν όλοι πως η γροθιά της εργατικής τάξης μπορεί να σαρώσει  τις απειλές και την εργοδοτική αυθαιρεσία.

Η εργατική τάξη έδωσε σήμερα  έναν μεγαλειώδη απεργιακό αγώνα. Έναν αγών που πήρε παλλαϊκό χαρακτήρα με τη συμμετοχή όλων των φτωχών λαϊκών στρωμάτων.

Δώσαμε ένα ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση, την Ευρωπαϊκή  Ένωση, στην τρόικα, στο μεγάλο κεφάλαιο.

Δεν σκύβουμε το κεφάλι.

 Αντιστεκόμαστε, και θα αγωνιστούμε  μέχρι την τελική νίκη. Μέχρι την ανατροπή  των αντιλαϊκών πολιτικών και της εξουσίας των μονοπωλίων .   Μέχρι  να οικοδομήσομε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Μιας κοινωνίας που   θα έχουν  όλοι δουλειά, σπίτι, δικαιώματα, δωρεάν Υγεία και Παιδεία, δικαίωμα  στον ελεύθερο χρόνο και στις διακοπές. Μιας κοινωνίας χωρίς αγωνία για το αύριο που ξημερώνει.

Σε αυτό τον δρόμο του αγώνα  το Π.Α.ΜΕ. θα δώσει όλες του τις δυνάμεις. Σε αυτόν τον δρόμο  καλούμε  να συστρατευτούν όλοι οι άνθρωποι του μόχθου, προκείμενου να γίνει ο λαός νοικοκύρης στον τόπο του και  κυρίαρχος του πλούτου που παράγει.

Ο αγώνας συνεχίζεται και η νίκη θα είναι δική μας.

Κατερίνη 27-11-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου