Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : Έναρξη της εκδήλωσης «Κοινωνικό Σχολείο»   Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας σε συνεργασία με το Γραφείο Συμβούλων και με φορείς όπως οι «Σαμαρείτες», η «Ποδηλατική Απόδραση», το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης διοργανώνει την έναρξη της εκδήλωσης «Κοινωνικό Σχολείο» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28-11-14 και ώρα 10:00 στην Κεντρική Πλατεία και στον πεζόδρομο της πόλης μας.
2000 μαθητές της...

Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα δείξουν, κατά μήκος του πεζόδρομου και της κεντρικής πλατείας, το κοινωνικό πρόσωπο του σχολείου.
Προβάλλοντας τη Μεσογειακή Διατροφή θα διανείμουν φρούτα της περιοχής, τσάι Ολύμπου, ροφήματα κ.ά.
Θα μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, κατά του καπνίσματος και της κακής χρήσης του διαδικτύου.
Μαθητικές μπάντες και ομάδες ζωγραφικής, θα ζωγραφίσουν, μαζί με εκπαιδευτικούς και γονείς εμπνευσμένοι από τους στίχους «και συ με αποκαλείς έγχρωμο;»
Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί η Ευρωβουλευτής κα. Μ. Σπυράκη, ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Γ. Καρατάσιος και στελέχη της Εκπαίδευσης.


Το Δελτίο Τύπου ενέχει θέση πρόσκλησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου