Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Δήμος Κατερίνης: Μέτρα οικονομικής ανακούφισης των τοπικών επιχειρήσεων


Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

-      Απαλλαγή της καταβολής τελών τραπεζοκαθισμάτων εισηγείται στο Δημοτικό συμβούλιο ο      Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος

-       Το μέτρο θα είναι σε ισχύ για όσο διάστημα διαρκέσει η πανδημία

Την απαλλαγή της καταβολής των αναλογούντων τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, για επιχειρήσεις εστίασης, αναψυχής κ.ο.κ. που διέκοψαν ή περιόρισαν υποχρεωτικά τη λειτουργία τους, λόγω των έκτακτων μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού, αποφάσισε να εισηγηθεί προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Πιο συγκεκριμένα, το μέτρο αφορά τα καταστήματα που μέχρι πρότινος έκαναν χρήση του παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε όλες τις δημοτικές ενότητες, ενώ σύμφωνα με την εισήγηση του Δημάρχου, που - όπως προαναφέρθηκε - θα τεθεί προς ψήφιση στην επικείμενη συνεδρίαση του σώματος, θα διαρκέσει για όσο διάστημα υφίσταται η σχετική απαγόρευση.
«Λαμβάνουμε άμεσα πρωτοβουλίες οικονομικής ανακούφισης των επιχειρήσεων που πλήττονται από τα αναγκαία μέτρα για την μείωση της εξάπλωσης της πανδημίας. Στηρίζουμε με κάθε πρόσφορο και θεμιτό μέσο τους συμπολίτες μας και την τοπική οικονομία. Σε αυτή την πρωτόγνωρη κρίση, μένουμε έμπρακτα δίπλα στους δημότες μας» σημειώνει σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου