Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ

 Οι δημοκρατικοί πολίτες της Πιερίας με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Νίκου Ανδρουλάκη την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023 στην Κατερίνη, με τη δυναμική σε παλμό και πληθωρικότητα πολιτική συγκέντρωση, έστειλαν το μήνυμα της νίκης της Δημοκρατικής Παράταξης, του πολιτικού φορέα που άλλαξε την πολιτική ιστορία της χώρας και έδωσε αξιοπρέπεια και ευημερία στους πολίτες. 

 Η πρώην Βουλευτής Πιερίας και μέλος της ΚεντρικήςΠολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής , Μαρία Μίχου υποδέχθηκε στον τόπο μας τον κ. Ανδρουλάκη και τον συνόδευσε στην επίσκεψη-ενημέρωση στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, στην συνάντηση διαλόγου με συντοπίτες μας   στο Κέντρο της πόλης και στη συνέχεια στην πολιτική ομιλία του προέδρου του Κινήματος που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης, με τους συμπολίτες να δημιουργούν το αδιαχώρητο στην αίθουσα και με το θερμό χειροκρότημα να προδιαγράφουν την ανοδική και  νικηφόρα πορεία της παράταξης. 

 Γεγονός που σχολιάστηκε ευμενέστερα από τον κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος ευχαρίστησε την κ. Μίχου και τα κομματικά στελέχη για την επιτυχή συγκέντρωση. Παράλληλα στο πλαίσιο των πολιτικών δραστηριοτήτων, η κ. Μίχου στις 16-1-2023 παραβρέθηκε και ενημέρωσε για θέματα αγροτικής ανάπτυξης  κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Μοσχοποτάμου Κατερίνης, όπου η αγωνία των ανθρώπων της υπαίθρου είναι εμφανής. «Να σταματήσει επιτέλους ο εμπαιγμός και η απαξίωση, να τελειώνουμε με το αυξανόμενο κόστος παραγωγής, να δοθούν κίνητρα, να προχωρήσουν άμεσα οι αποζημιώσεις των καταστροφών» τόνισε η κ. Μίχου, υπενθυμίζοντας το πολιτικό ρηθέν του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου το οποίο αποτελεί την κορωνίδα για τον πρωτογενή τομέα«Αδιαπραγμάτευτα να απολαμβάνει ο αγρότης, το προϊόν του ιδρώτα του και της γης του.» 

 Δηλώνοντας τη διαρκή της συμπαράσταση στον καθημερινό αγώνα των διαβητικών η πρώην Βουλευτής Πιερίας, Μαρία Μίχου, τίμησε με την παρουσία της την κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Διαβητικών Πιερίας, που υλοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, στην έδρα του συλλόγου στο παλαιό Νοσοκομείο Κατερίνης, ενώ στον χαιρετισμό της είπε μεταξύ άλλων«Ήμουν και θα είμαι πάντα δίπλα σας στην καθόλα αξιέπαινη προσπάθεια σας που αφορά την υγεία. Γιατί απλά η υγεία είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση όλων μας.Είναι μια κατάκτηση που την πετύχαμε, έτσι ώστε ναμας παρέχονται ισότιμα και διαρκώς ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Καλή χρονιά και συγχαρητήρια στην πρόεδρο Σωτηρία Ουσταμπασίδου και τα διοικητικά μέλη, για τις κατά καιρούς πρωτοβουλίες σας στην προσπάθεια περιορισμού της νόσου.»

 Την εταιρεία παραγωγής και επεξεργασίας χάρτου ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ, μια από τις πρωτοπόρες στον τομέα των προϊόντων υγιεινής που εδρεύει στην Κατερίνη με ευρύ πεδίο ανάπτυξης, επισκέφθηκε η κ. Μίχου την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023. Την υποδέχθηκαν και την ενημέρωσαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Βασίλειος Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος Αθανάσιος Πούλιος, οι οποίοι προέβησαν στην πληροφόρηση για την πάνω από τρεις δεκαετίας αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας αλλά και τις επενδυτικές προοπτικές της  και την ανάγκη βελτίωσης του επενδυτικού περιβάλλοντος από την πολιτεία στην χώρα μας . Πέρα των διοικητικών στελεχών η κ. Μίχου συναντήθηκε και ενημερώθηκε και από την υπεύθυνηπροσωπικού της ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ, κ. Μάρθα Παπαδοπούλου την συνεργάτιδα Άννα Χατζηδημητρίου και τον υπεύθυνο Οικονομικού κ. Λάζαρο Βασιλειάδη .

 Η κ. Μίχου αφού συνεχάρη τους διοικούντες και τους εργαζομένους για την επιτυχή δραστηριότητα τηςεταιρείας ΜΑΧΙ, ανέφερε ότι η επιχειρηματικότητα χρειάζεται γενναία χρηματοδότηση, καθώς  και ενίσχυση της εξωστρέφειας και της ανταγωνιστικότητας, με παράλληλη δημιουργία ποιοτικών και σταθερών θέσεων εργασίας οι οποίες θα διατηρούν την κοινωνική συνοχή.» 

 Με τον δέοντα σεβασμό και  Θρησκευτική κατάνυξη η κ. Μίχου παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αφορμή την εορτή του Αγίου Ευθυμίου, την φερώνυμο ημέρα την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023. Δέχθηκε τις ευχές και ευλογία του προϊσταμένου εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης, πατρός Σωκράτη Ξενίδη, ενώ με το ευσεβές εκκλησίασμα αντάλλαξε και αποδέχθηκε τις ευχές προς το πρόσωπό της για κάθε επιτυχία στις πολιτικές της επιλογές. Απάντησε με ειλικρινείς ευχαριστίες και με το πολιτικό αφήγημα με το οποίο πάντα πορεύεται πολιτικά, ότι«Πάντα κοντά σας με σεβασμό». 

 

 

 








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου