Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Μια ακόμη νίκη προσθέτει στην αυτοπεποίθηση και στη δυναμική της Ομάδας


Πήρε άνετα το θετικό αποτέλεσμα στην Λάρισα από την ΑΕΛ 1964 Β’

 

Κάθε αγώνας είναι μια εμπειρία και παράλληλα διδάσκει πως μια ομάδα μπορεί να γίνει καλύτερη, αποτελεσματικότερη και να φτάνει πιο κοντά στο στόχο της. Οι «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» στον 3ο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος προσέθεσαν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα αντιμετωπίζοντας στον αγώνα της Κυριακής 22-1-2023, στη Λάρισα, την ομάδα της ΑΕΛ 1964 Β. Τελικό σκορ 6-1.

 Την εξάδα των υπέροχων γκολ πέτυχαν οι Πουλή Αλέκα, Γκούτζα Γιώτα, Παντέλι Ραφαέλα, Κωνσταντινίδου Άννα, Μανωλούλη Ιωάννα και Παπαδοπούλου Σταματία. Στους τρεις αγώνες της φετινής διοργάνωσης, η ομάδα έχει μία ήττα και δύο νίκες, συγκέντρωσε 6 βαθμούς, ενώ έχει δεχθεί μόλις 3 και έχει βάλει 15 γκολ.

 

 Η δυναμική αυτή πορεία η οποία είναι αποτέλεσμα της καλής προετοιμασίας, του ομαδικού θετικού κλίματος που επικρατεί μεταξύ των παιχτριών προοιωνίζει μια σταθερή και ακόμη αποτελεσματικότερη πορεία στο πρωτάθλημα.

Η οικογένεια των «ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ» γιορτάζει φέτος 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο πιερικό και πανελλήνιο ποδόσφαιρο γυναικών και εργάζεται συνειδητοποιημένα με εμπειρία και επιμονή για να το καλύτερο αποτέλεσμα στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

 

Η πρόεδρος κα Παρασκευή Ζιώγα, για τον αγώνα με την Ακαδημία της Λάρισας δήλωσε: «Κάθε παιχνίδι μας διδάσκει για να γίνουμε καλύτερες και μπορούμε !!!! Μεγαλώνουμε ακόμη πιο πολύ σαν ομάδα σε "ανάστημα", καθώς κ σε χρόνια ...30 πλέον στο χώρο του πιερικού κ πανελληνίου  παδοσφαίρου !!! Ευχαριστώ τους φίλους, γονείς, κηδεμόνες που ακολούθησαν την αποστολή. Ιδιαίτερα την φίλη Αναστασία Γρέκου από το ιατρικό επιτελείο και τον φίλο George Gakis  για την φωτογραφική κάλυψη. Τέλος ευχαριστούμε την ΆΕΛ 1964 Β ομάδα για την υποδοχή και την ομαλή τέλεση του αγώνα. Συγχαρητήρια που προωθούν το ποδόσφαιρο γυναικων με το εντυπωσιακό "φυτώριο" παικτριών !!!!»

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Γ. «ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ» ευχαριστεί τους χορηγούς Ταβέρνα «Μπέμπης» και «Φυτώρια Παπαδόπουλος» από τον Σβορώνο για την οικονομική ενίσχυση, καθώς και την Βιομηχανία Ηλιακών Θερμοσίφωνων «ΞΑΦΗΣ» για την προσφορά αθλητικού υλικού! 

 

Στον αγώνα της Λάρισας η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα, επέλεξε και αγωνίστηκαν οι Κίτσιου Χριστίνα, Κατσίμπουρα Ολυμπία, Λεονταρίτη Αριστέα, Πουλή Αλέκα, Παναγιωτίδου Σωτηρία, Μαλτέζου Χριστίνα, Γκούτζα Γιώτα, Ιορδάνου Ειρήνη, Παπαδοπούλου Σταματία, Παντέλι Ραφαέλα, Κωνσταντινίδου Άννα. Έπαιξαν επίσης και οι : Μανωλούλη Ιωάννα, Καρκάλη Αφροδίτη, Βλάχου Εύη.

Συμμετείχαν ακόμη στην αποστολή οι : Τίγκα Κωνσταντίνα κ Βλαχή Ηλιάννα.

Στον επόμενο 4ο αγώνα, στις 05-2-2023, θα οι ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ θα υποδεχτούν στην Κατερίνη την ομάδα ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ.

 

Για πληροφορίες, ενημέρωση, νέες εγγραφές, δοκιμαστικά νέων παιχτριών στην Ομάδα και κοριτσιών για στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Κοριτσιών των Πιερίδων Μουσών (από 6 έως 13 ετών), οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ: 

-         6936170169 Ζιώγα Παρασκευή

-         6983731899 Βαρβάρα  Δρούγκα

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου