Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Tαύρος Ελάφου-Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη 1-1


Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (ΚateriniSport.gr)


Μόνο που ένας ποδοσφαιριστής της μίας ομάδας είναι... γαμπρός στο ένα χωριό και παίζει στο άλλο, θα αρκούσε για να γίνει το παιχνίδι viral... Nα ήταν μόνο αυτό, όμως, πάει κι έρχεται... (σ.σ. και δεν εννοούμε μόνο τα δύο γκολ για Όσκαρ!) Τόσα replay σε ένα video- ντοκουμέντο, συνιστούν και ρεκόρ!
Ο Διονύσης Τσάτσος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, μετά από ασίστ του Πασχόπουλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Βαγγέλη Καλαϊτζίδη, μετά από σέντρα του Σκούφα. Μόνο που ένας ποδοσφαιριστής της μίας ομάδας είναι... γαμπρός στο ένα χωριό και παίζει στο άλλο, θα αρκούσε για να γίνει το παιχνίδι viral... Nα ήταν μόνο αυτό, όμως, πάει κι έρχεται... (σ.σ. και δεν εννοούμε μόνο τα δύο γκολ για Όσκαρ!) Τόσα replay σε ένα video- ντοκουμέντο, συνιστούν και ρεκόρ!
Ο Διονύσης Τσάτσος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, μετά από ασίστ του Πασχόπουλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Βαγγέλη Καλαϊτζίδη, μετά από σέντρα του Σκούφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου