Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Zootechnia 2023 - Μια πλούσια διοργάνωση για την Κτηνοτροφία και την Πτηνοτροφία προ των πυλών!

 


Η  μοναδική εξειδικευμένη διοργάνωση στον τομέα των παραγωγικών ζώων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια, η 12η Διεθνής Έκθεση για την Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία, Zootechnia, θα πραγματοποιηθεί  2-5 Φεβρουαρίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Προσφέροντας το απαραίτητο πεδίο για τη διενέργεια B2C και B2B συναντήσεων, η Zootechnia συγκεντρώνει όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας, οι οποίες θα ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης της παραγωγής τους. Παράλληλα, ένα πλήθος σημαντικών εκδηλώσεων, συνεδρίου και ημερίδων, εμπλουτίζουν το εκθεσιακό γεγονός προσφέροντας λύσεις και σημαντικές πληροφορίες τόσο στους επαγγελαματίες των κλάδων, όσο και στο απλό κοινό.

Σαλόνι αλόγου στο Περίπτερο 17
 

Η Zootechnia 2023 φιλοξενεί για 8η συνεχή χρονιά το καθιερωμένο πλέον «ΣΑΛΟΝΙ ΑΛΟΓΟΥ», το οποίο αποτελεί τη μεγάλη συνάντηση των φίλων του αλόγου και των επαγγελματιών του κλάδου από την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Συμμετέχουν φορείς και ιδιώτες με 50 και πλέον άλογα από όλη την Ελλάδα, όπου σε μία διαμορφωμένη πίστα διαστάσεων 20Χ50 μ., θα παρουσιάσουν παραστάσεις δεξιοτεχνίας, αρματοδρομίες και διάφορα άλλα δρώμενα.

 
περισσότερα
Pet Festival 2023 | 3-5 Φεβρουαρίου
 

Η πολύ ενδιαφέρουσα ενότητα Pet Festival συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία και αυτή τη χρονιά από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2023, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες, κηδεμόνες και φίλους όλων των ζώων συντροφιάς, να ενημερωθούν για διάφορα θέματα κοινής συμβίωσης με τους μικρούς τους φίλους. Το Pet Festival θα πραγματοποιηθεί στα Περίπτερα 5 και 6 του εκθεσιακού κέντρου.

 
περισσότερα
Αυγοπαραγωγός Ορνιθοτροφία
 

Εργαστήρι Ζωοτεχνίας του Τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
 
Υπαίθριος χώρος Β7
Η αυγοπαραγωγός ορνιθοτροφία, αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους της εγχώριας κτηνοτροφίας με συνεχή εξέλιξη τόσο στον τομέα του κτηνοτροφικού εξοπλισμού, όσο και της εφαρμοσμένης διατροφής.

 
περισσότερα
7ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το κρέας και τα προϊόντα του
 

Το Πανελλήνιο Συνέδριο «Το Κρέας και τα Προϊόντα του» είναι πλέον ως θεσμός, ο μοναδικός που συνενώνει όλες τις ενεργές επιστημονικές δυνάμεις που ασχολούνται με ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής κρέατος, από την ελλειμματική πρωτογενή παραγωγή, τη μεταποίηση που γνωρίζει άνθιση, μέχρι και τη διάθεση στην κατανάλωση.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης Zootechnia 2023 και οργανώνεται από το περιοδικό Meat News σε συνεργασία με την ΔΕΘ HELEXPO, 3 – 5 Φεβρουαρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», αίθουσα «Ολυμπιάς».

 
περισσότερα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου