Υλικά
Μερίδες: 4- Για να φτιάξουμε αφράτα, πικάντικα μοσχαρίσια μπιφτέκια με χαρουποπαξίμαδα, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ.
- Στη συνέχεια, στρώνουμε ένα ρηχό ταψί με λαδόκολλα.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με την πάπρικα για 4 λεπτά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
- Σε μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με το μείγμα κρεμμυδιού και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά.
- Πλάθουμε 8 μπιφτέκια και τα τακτοποιούμε στο ταψί.
- Ψήνουμε στο ράφι ακριβώς κάτω από το γκριλ, για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βλάχικο ηπειρώτικο και βαρελάτο Chardonnay.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου