Πέμπτη 1 Μαΐου 2025

Μπιφτέκια μοσχαρίσια, αφράτα και πικάντικα, με χαρουποπαξίμαδα

 


Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε αφράτα, πικάντικα μοσχαρίσια μπιφτέκια με χαρουποπαξίμαδα, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ.
  2. Στη συνέχεια, στρώνουμε ένα ρηχό ταψί με λαδόκολλα.
  3. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
  4. Σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με την πάπρικα για 4 λεπτά.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
  6. Σε μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με το μείγμα κρεμμυδιού και όλα τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά.
  7. Πλάθουμε 8 μπιφτέκια και τα τακτοποιούμε στο ταψί.
  8. Ψήνουμε στο ράφι ακριβώς κάτω από το γκριλ, για 5-6 λεπτά από κάθε πλευρά.

Βλάχικο ηπειρώτικο και βαρελάτο Chardonnay.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου