Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τη νέα χρονιά




Φίλες και Φίλοι,
Στο κατώφλι του νέου έτους απευθύνω σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δύναμη, προσωπική και οικογενειακή προκοπή. Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου απευθύνω και στους όπου γης ξενιτεμένους συμπατριώτες μας, οι οποίοι αγωνιούν μαζί μας για το μέλλον του τόπου.


Στον Δήμο Κατερίνης υποδεχόμαστε το 2019 με αισιοδοξία και υψηλές προσδοκίες, καθώς έχοντας επιτύχει ήδη πολλά, σε ένα ευρύ πεδίο αναπτυξιακών έργων και δημιουργικών δράσεων μπορούμε με σκληρή δουλειά, να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις για ακόμη περισσότερα.

Προς την κατεύθυνση αυτή, μέσα από τη γόνιμη συνεργασία όλων μας, με έμπνευση, προγραμματισμό, σχέδιο θα προχωρήσουμε στο νέο έτος, οικοδομώντας στέρεες προοπτικές για τον τόπο, την ποιότητα της ζωής μας και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά, η οποία καλείται να επιβιώσει σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Παράλληλα, όπως διαχρονικά πράττουμε θα συνεχίσουμε με κατανόηση και αλληλεγγύη να στηρίζουμε τις  ευπαθείς κοινωνικές ομάδες βοηθώντας με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Διατηρώντας ισχυρή την πίστη, ότι, παρά τις αντιξοότητες των καιρών όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, εύχομαι ολόψυχα, χρόνια πολλά, καλά κι ελπιδοφόρα, με ρεαλισμό και όραμα.


ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ
Δήμαρχος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου