Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο SOLMEISTER LIVE για πρώτη φορά στην Κατερίνη! (Factory Club)

Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση 

Ο Solmeister από την Αθήνα, με κρητική καταγωγή, όντας ο μοναδικός «εκπρόσωπος» της ελληνικής… emo hip hop κοινότητας, με dark wave ροκ υπόστρωμα, «ταρακουνάει» το Factory Live Area & Club Culture -για πρώτη φορά στην πόλη της Κατερίνης-, στο πλαίσιο του Christmas Tour "Να τα πούμε; Vol.9" και γνωρίζει την αποθέωση από... «Cool kids never die». O ανατρεπτικός καλλιτέχνης, μαζί με όλο το WNCfam, επιδίδεται σε μία απογειωτική performance, ασυνήθιστη και μη προβλέψιμη για τους εκπροσώπους του είδους, στην πλειοψηφία τους, στην Ελλάδα. 
Η ανταπόκριση των νεαρών fans, αγοριών και κοριτσιών, ήταν άκρως εντυπωσιακή, με τη συμμετοχή τους σε όλα τα τραγούδια -με τα κινητά να παίρνουν "φωτιά"-, να είναι ασταμάτητη από την αρχή μέχρι το τέλος του live! Ο ίδιος είναι γεγονός αναμφισβήτητο, για fans και haters, ότι αποτελεί μία κατηγορία μόνος του, αδιαβάθμιτη στο ειδικό της πλαίσιο, με πολύπλευρο ταλέντο, φαντασία, ρομαντισμό και άγρια τρυφερότητα, ενώ οι εμφανίσεις του τείνουν να έχουν τα χαρακτηριστικά ενός rock show, γεγονός που αποτυπώνεται και στο αποκλειστικό best of του Ροκ Αποδράσεις ‘zine, στην Κατερίνη Πιερίας. Οι story-telling στίχοι του είναι «μανιφέστο για τους ρομαντικούς, για τους χαμένους, για όσους ένιωθαν μια ζωή στην απέξω χωρίς να ξέρουν ακριβώς γιατί. Τους κοινωνικά αδέξιους, τους αφελείς, τους μελαγχολικά χαμογελαστούς, τους αιώνιους εφήβους». Οι μουσικές του είναι ένα crossover από rap, rock, pop punk και old school emo, με το δικό του συνοδευτικό ξεχωριστό αποτύπωμα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Solmeister πρόσφατα έχει εκδόσει και μία νουβέλα με τίτλο: «Εγχειρίδιο Επιβίωσης για Κοινωνικά Ανασφαλείς», ενώ έχει σπουδάσει Ιστορία και Κριτική του Κινηματογράφου στην Αγγλία. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου