Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Ένα συναρπαστικό τριήμερο Χριστουγέννων πλούσιο σε ξεχωριστές καλλιτεχνικές παραστάσεις απόλαυσαν εκατοντάδες επισκέπτες όλων των ηλικιών στο Πάρκο των Χρωμάτων.
Το πρωί της παραμονής τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις θεατρικές παραστάσεις : «ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ – CHILDS HAPINESS», «Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ», καθώς και με το εντυπωσιακό σόου TSIRCOLINO. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, την σκυτάλη πήραν «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ», το χορωδιακό πρόγραμμα «ΟΛΥΜΠΟΣ», καθώς και η συναυλία με τον Βασίλη Πρατσινάκη.
Την Τρίτη ανήμερα των Χριστουγέννων εκτός από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ και το TSIRCOLINO, οι μουσικές συναυλίες των σχημάτων FORTISIMO και MiLa Re ξεσήκωσαν του παρευρισκόμενους ‘’ζεσταίνοντάς’’ τους  με το μοναδικό κέφι τους.
Την Τετάρτη μαζί με την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ και το TSIRCOLINO, τα παιδιά ψυχαγωγήθηκαν με την θεατρική παράσταση «Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ», ενώ το βράδυ το δημοφιλές συγκρότημα COZA MOSTRA με τους έντονους μουσικούς ρυθμούς του ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.
Σημειώνεται, ότι και τις επόμενες μέρες αναμένεται να συνεχιστεί το εορταστικό πρόγραμμα στο Πάρκο με αντίστοιχες μουσικές, παιδικές και θεατρικές παραστάσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου