Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Ο πρίγκιπας Λεμόνης & η όμορφη Κρεμμύδω στο "Πάρκο των Χρωμάτων" στην Κατερίνη!

Του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση 

https://www.youtube.com/watch?v=96pXkd-wjMU

Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω (και η πιπεριά) κάνουν... "θεατρικά Χριστούγεννα" στο Πάρκο των Χρωμάτων στην Κατερίνη Πιερίας, με soundtrack το λατρεμένο ομώνυμο τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Γιώργου Σακελλαρίδη (Διαβάστε αποκλειστική συνέντευξη: https://fairytalesbysapaidousi.blogsp... 
Πιο συγκεκριμένα, το Θέατρο του Βορρά, μετέτρεψε σε θεατρική παράσταση το ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Σακελλαρίδη, που περιλαμβάνει το αντίστοιχο τραγούδι και εκτός από την Κατερίνη, περιοδεύει, για πρώτη φορά, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Το βιβλίο κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1998 (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα) και δεύτερη το 2014 (εκδόσεις Polaris), με το τραγούδι να γίνεται μία ανεπανάληπτη διαχρονική επιτυχία για μικρούς και μεγάλους και τα μηνύματα της αγάπης και της αποδοχής της διαφορετικότητας να γίνονται λόγια και μουσικές καρδιάς για όλες και όλους! Με την επιπρόσθετη, λοιπόν, αφορμή της πρώτης θεατρικής εμφάνισης του Πρίγκιπα Λεμόνη και της όμορφης Κρεμμύδως -ως μια ευχάριστη σύμπτωση-, από το Θέατρο του Βορρά στη Θεσσαλονίκη και την αντίστοιχη θεατρική επίσκεψη στο Πάρκο των Χρωμάτων στην Κατερίνη, το Fairytales, μέσω του δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση, ευτύχησε να βρει τον ίδιο τον πολυπράγμονα Γιώργο Σακελλαρίδη (Γιώργος Σακελλαρίδης: Blog Μουσικής Παιδαγωγικής, https://gsakellaridis.gr/) και να γυρίσουν μαζί το ρολόι του χρόνου στην πριγκιπική ζωή του Λεμόνη και της Κρεμμύδως, γιατί... "καρότα, υπασπιστές μου, δεν έχω άλλο πόνο, μονάχα αγαπώ..." 
Διαβάστε την απολαυστική συνέντευξη: https://fairytalesbysapaidousi.blogsp...  και μάθετε περισσότερα για το κεντρικό πρωταγωνιστικό δίδυμο των αγαπημένων παιδικών ηρώων και το μέλλον τους! Αξίζει στο σημείο αυτό να τονιστεί και να επαινεθεί η ουσιαστική και σημειολογική αξία της επιλογής μιας αντίστοιχης θεατρικής παράστασης για παιδιά, με πολλαπλά μηνύματα, στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Πάρκου των Χρωμάτων, με τα credits δικαιωματικά να πηγαίνουν στον ιθύνοντα νου, κ. Ροδή Ελευθεριάδου, για την πραγμάτωση της προσδοκίας ν' αποτελέσουν τα παιδιά και οι δράσεις που αφορούν στα παιδιά... όλων των ηλικιών, την προμετωπίδα των εκδηλώσεων του Πάρκου των Χρωμάτων, τα φετινά Χριστούγεννα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά! 
Υ.Γ. Η θεατρική παράσταση θα επαναληφθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2018, στον ίδιο χώρο, στο Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης! Μην τη χάσετε! Καλή Χρονιά!!! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου