Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Μελωδικές ευχές, έθιμα και εορταστικές νότες πλημμύρισε το «Πάρκο των Χρωμάτων»


Στο «Πάρκο των Χρωμάτων» παραδοσιακά κάλαντα άκουσε σήμερα Δευτέρα, παραμονή Πρωτοχρονιάςο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, από μέλη χορωδιών, συλλόγων και φορέων.


Ειδικότερα, κάλαντα και πρωτοχρονιάτικες μελωδίες παρουσίασαν η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης, οι χορωδίες: της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος», της ΓΕΧΑ, του πολιτιστικού συλλόγου Σιδηροδρομικού Σταθμού, του συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας «Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ», του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης Άνω Αγίου Ιωάννη «ΑΡΓΟΣ», καθώς και υπαλλήλων του Δήμου Κατερίνης, οι οποίοι εργάζονται στο Πάρκο των Χρωμάτων.

Παράλληλα, ένα χαρακτηριστικό εορταστικό δρώμενο των ημερών αναβίωσαν «οι κουδουνοφόροι» του Συλλόγων Λιβαδιωτών «Γιωργάκης Ολύμπιος».

Μέσα σε μία όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα, ο Δήμαρχος, παρουσία μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, εκπροσώπων φορέων, πολιτών αντάλλαξε ευχές για καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, χαμόγελο και δημιουργία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κος Χιονίδης: «[…]το 2019 ας γίνουμε όλοι αιτία καλού για τη γειτονιά μας, για το Δήμο Κατερίνης, για την Ελλάδα, για την Ευρώπη, για όλους μας».






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου