Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ηρακλής - Αιγινιακός 0-0






Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στο «Καυτανζόγλειο» Ηρακλής κι Αιγινιακός, με τον «γηραιό» να μένει πολύ πίσω στην κούρσα της ανόδου.
Μπορεί να απομένουν ακόμα δέκα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των playoffτης FootballLeague, όμως, ο Ηρακλής δείχνει πως έχει χάσει πολύ έδαφος και αν συνεχίσει μ’ αυτούς τους ρυθμούς θα μείνει γρήγορα και μαθηματικά εκτός… κόλπου ανόδου! Ο «Γηραιός» δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στην έδρα του τον Αιγινιακό, έμεινε στους τέσσερις βαθμούς και βλέπει τις θέσεις που οδηγούν στα… σαλόνια να απομακρύνονται. Ο Αιγινιακός από την πλευρά του, κατάφερε σε ένα ακόμα παιχνίδι να πάρει βαθμό και παραμένει «ζωντανός» στην υπόθεση άνοδος, αν και ακόμα έχει μακρύ δρόμο μπροστά του.

Στο ματς της Τετάρτης, ο Αιγινιακός μπήκε πιο δυνατά στην αρχή αλλά ο Ηρακλής γρήγορα ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να κυριαρχήσει, έχοντας και αλλαγμένη ψυχολογία από το ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο του. Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο, δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα νίκης, ούτε κι όταν ο Αιγινιακός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φαμπίνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77’ του αγώνα. Μεγαλύτερη ευκαιρία για τον «Γηραιό», αυτή με τον Ζάχορα στο 79’ όταν ο Κροάτης σημάδεψε το δοκάρι του Μανζάνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Παπαστεριανός, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (78' Χιονίδης), Λίμα, Κοντοδήμος, Ματσούκας (67' Ζάχορα), Τάι (46' Σιατραβάνης)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου (56' Γεωργίου), Χατζής, Μπελόν, Μανζάνο (69' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Πέντα (80' Δήμου), Κουτσοσπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου