Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αιγινιακός -Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Μοιρασιά στο Αιγίνιο


Μοιρασιά στο Αιγίνιο | onsports.gr Στο 0-0 έμειναν Αιγινιακός και Ολυμπιακός Βόλου για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League
Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αιγινιακός και Ολυμπιακός Βόλου στη μεταξύ τους αναμέτρηση  καθώς παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες το 0-0 δεν άλλαξε μένοντας ως το τελικό σφύριγμα.
Με τις δυο ομάδες να δείχνουν διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, το ματς είχε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ελαφρώς πιο κινητικοί. Οι παίκτες του Παντελή πίεζαν την άμυνα του Αιγινιακού και στο 43’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπρέσκα βγήκε μόνος του απέναντι από τον Τόλιο αλλά το πλασέ του μπλόκαρε εύκολα ο δεύτερος.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα ήταν αντίθετη με ό,τι συνέβη στο πρώτο 45λεπτο, καθώς ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τους δυο γκολκίπερ να είναι κυρίως θεατές. Τα εκατέρωθεν λάθη ήταν το κύριο στοιχείο του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ ενδεικτικό είναι πως ουσιαστικά δεν υπήρξε καμία «καθαρή» φάση με το ματς να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ, τον Αιγινιακό να φτάνει τους 9 βαθμούς και τον Ολυμπιακό Βόλου στους 11.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης):Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Κωνσταντινίδης (23' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Λαζαρίδης, Μανζάνο (46' Μπελόν), Γκέσιος (59' Γεωργίου), Πέντα, Κουτσοσπύρος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντελής): Γκίτκος, Κωστούλας, Γιαλούσης, Κατσιαρός (46' Ζέρης), Καρράς, Ρόκας, Πινδώνης, Μόνχε, Κριστόμπαλ (64' Κατσίκης), Μπρέσκα, Ιωάννου (77' Γκούρμα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου