Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας 2-0


Εύκολη νίκη, για τον Αιγινιακό με 2-0 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου.
Η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετράει πέντε νίκες σε  έξι παιχνίδια. Έχασε εκτός έδρας μόνο από τον πρωτοπόρο Ηρακλή!  Αν και βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την τρίτη Ζάκυνθο,  με την φόρα που έχει πάρει η ομάδα του Αιγινίου, μπορεί να ελπίζει για συμμετοχή στα playoff.

Το σκορ για τον Αιγινιακό, άνοιξε με  κεφαλιά του Λιόλιου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πέντα.Στο 60’ ο Ντίντακ ανατράπηκε από τον Βοσνιάδη και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Γιαζιτζόγλου εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι και ο Αιγινιακός προηγήθηκε 2-0.  
Οι συνθέσεις
Αιγινιακός (Σ. Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπερτέν, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ρίκκα, Φαμπίνιο, Πέντα, Ντιντάκ(64’ Ζούρκος), Γουέλκαμ(76’ Γούελκαμ) , Κυνηγόπουλος
Αγροτικός Αστέρας (Γ. Κούτσης): Βοσνιάδης, Χιντζίδης, Σκλιοπίδης, Ντόικιτς, Παλάσκας, Τσεμπερίδης(88’ Γεωργιάδης) , Καθάριος(64΄Καθάριος), Στεφανίδης, Ναστέφσκι(31’ Μίλιτς), Πάτο, Καρακατσάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου