Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ανοιξαν οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής εθελοντριών/εθελοντών για το Χριστοιυγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στην Κατερίνη


Αγαπητοί συμπολίτες,

Σαν να ήταν χθες! Κι όμως, πέρασε σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος από το περσινό Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου 2014.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να συναντηθούμε και πάλι, μπροστά στον φούρνο, να πιούμε το κρασάκι μας και να συζητήσουμε για το χωριό μας, το οποίο φέτος θα είναι ...ακόμη πιο λαμπρό από το περσινό. Ο χώρος έχει γίνει αγνώριστος! Οι φούρνοι έχουν ανακαινιστεί. Η εξωτερική κουζίνα είναι τέλεια και η αποθήκη γεμάτη ξύλα για τις φωτιές της αυλής! Μένει μόνο να συναντηθούμε εμείς, η μεγάλη ομάδα των εθελοντών του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου και να οργανώσουμε την μεγαλύτερη γιορτή της πόλης μας!

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» και οι «Γιατροί του Κόσμου» καλούν όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και να βοηθήσουν στην οργάνωση του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου 2015». Δηλώστε συμμετοχή εδώ:http://www.ecss2006.com/TOPOS/mySPT_XXTK_ETHEL1.asp?myPWD=Rz!54Rw

Στείλτε την επιστολή αυτή σε φίλους και γνωστούς και μην ξεχάσετε να σημειώσετε την παρακάτω ημερομηνία: Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 18:00! Στις 09.12 θα συναντηθούμε όλοι μαζί στον Καπνικό Σταθμό. Γι αυτή την συνάντηση, όσοι δηλώσετε συμμετοχή, θα ειδοποιηθείτε με ξεχωριστή επιστολή/πρόσκληση.

Φιλικά
Η συντονιστική επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου