Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ
Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 , στο Α΄Δημοτικό  Σχολείο Κολινδρού θα πραγματοποιηθεί τακτική εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Αιμοδοσίας «Ο ΑΓΙΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ» . Η αιμοληψία θα διαρκέσει από τις 9 π.μ. – 1.30 μμ.. και θα υποστηρίζεται από εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας  του νοσοκομείου  ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης .

Καλούμε όλους τους ενεργούς  εθελοντές αιμοδότες αλλά και τους νέους να μας στηρίξουν  , για να ανταποκριθούμε  άμεσα στο κάλεσμα κάθε πάσχοντα συνανθρώπου μας  και ιδιαίτερα των παιδιών  της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας . 
.  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ σημαίνει προσφορά ζωής.
Διαθέτοντας  ΟΛΟΙ λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας ,  ας σπεύσουμε στο ο  κάλεσμα του Συλλόγου μας , προκειμένου να προσφέρουμε  ΕΛΠΙΔΑ και ΖΩΗ στο  συνάνθρωπo  και συμπατριώτη μας.
Περιμένουν την ανταπόκρισή μας,  οι ασθενείς μικροί και μεγάλοι Νίκος  , Μαρία, Αλέξανδρος …… και τόσοι άλλοι………. που ελπίζουν σε μας …..
                                                        Το Δ.Σ. του Συλλόγου
                                           Aιμοδοτών και Δωρητών Σώματος                                                               «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» Κολινδρού»
Χρήσιμες συμβουλές :
  • Μην καταναλώσετε αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ και να είστε ξεκούραστοι
  • Πάρετε πρωϊνό με ρόφημα  ( καφέ ή χυμό ) τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν την αιμοληψία
  • Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιοδήποτε προβληματισμό σας.

Τηλ. Επικοινωνίας Προέδρου :   6972897327

Τηλ. Επικοινωνίας Αντιπροέδρου :   6973355479

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου