Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ο αθλητισμός γιορτάζει στην Sportexpo-Marathon!

Το μεγάλο “ραντεβού” του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη πλησιάζει.
 
Από τις 31 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου του 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης η νέα διεθνής διοργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo, SPORTEXPO-MARATHON, πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την προετοιμασία του διεθνούς μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
Από τις εγκαταστάσεις της SPORTEXPO-MARATHON θα γίνεται η παραλαβή του εξοπλισμού όλων των δρομέων και η διενέργεια εγγραφών συμμετοχής.

Μέσα στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται και οι εκθέτες, που είναι επιχειρήσεις αθλητικών ειδών, εξοπλισμών γυμναστηρίων, αθλητικής διατροφής, ειδών αναψυχής (ποδήλατα κτλ.), σχολές χορού, γυμναστήρια, ακαδημίες, αθλητικά σωματεία, αθλητικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κ.α.
Η έκθεση, η οποία έχει δωρεάν είσοδο για όλους, τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ συμμετοχή θα έχει και το Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης.
Ακόμη, υλοποιείται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, ο οποίος διοργανώνει τον μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΡΟΣ” στις 3 Απριλίου του 2016 στη Θεσσαλονίκη.
Το εκθεσιακό σκέλος της SPORTEXPO-MARATHON είναι εμπλουτισμένο με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, που καλύπτουν το κομμάτι του fitness, του χορού, της yoga κτλ.. Ακόμη, έχουν δρομολογηθεί συνεδριακές εκδηλώσεις με θέματα που σχετίζονται με τον αθλητισμό, ενώ την ίδια στιγμή τουρνουά, επιδείξεις και αγώνες θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Η SPORTEXPO-MARATHON βάζει στο επίκεντρο της τα ομαδικά αθλήματα, τα σπορ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, την αθλητική ένδυση-υπόδηση, τον εξοπλισμό των γυμναστηρίων, τους φορείς του αθλητισμού και τις εταιρείες παροχής σχετικών υπηρεσιών.
Τέλος, πραγματοποιείται σε συνεργασία και με την εταιρεία BeBest, η οποία διοργανώνει την έκθεση MarathonExpo στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου