Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη του απερχόμενου Ανώτατου Στρατιωτικού Διοικητή Φρουράς Ν. Πιερίας και του νέου Διοικητή της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

Με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συναντήθηκαν  τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ο απερχόμενος Ανώτατος Στρατιωτικός Διοικητής Φρουράς Ν. Πιερίας, κ. Ιωάννης  Τσώνος και ο νέος Διοικητής της ΧXIV ΤΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, κ. Ιωάννης Πατσιάς, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε τον κ. Τσώνο για τη μέχρι τώρα συνεργασία, συνεχάρη το νέο Διοικητή  για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε να έχει υγεία και δύναμη στη  δύσκολη και υπεύθυνη αποστολή του, ευελπιστώντας σε μια εξίσου αγαστή συνεργασία.


Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής της Ταξιαρχίας ευχαρίστησε την κ. Μαυρίδου για τη συνάντηση και τις ευχές και δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια εποικοδομητική σχέση με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Στη συνάντηση παρέστη και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Στέφανος Μπιτόπουλος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου