Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμος Πύδνας-Κολινδρού : ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αποτέλεσμα εικόνας για Λαγδάρης ΕυάγγελοςO    Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για τη σημαντική βοήθεια που προσέφερε, για ακόμη μία χρονιά, στην ομαλή διεξαγωγή της Ετήσιας Εμποροπανήγυρης Αιγινίου.
    Η ιδιαίτερη μέριμνα του αστυνομικού διευθυντή Πιερίας , κ. Αθανασίου Μαντζούκα, ο οποίος πέραν της συμβολής του στο άνοιγμα της εισόδου από τη Θεσσαλονίκη στον κόμβο του Αιγινίου  για την απρόσκοπτη έλευση των επισκεπτών , διέθεσε τους αναγκαίους πόρους σε έμψυχο δυναμικό και τεχνικά μέσα καθώς και τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξής τους, συνέβαλε καθοριστικά στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας σε διοργανωτές , εκθέτες και επισκέπτες , στην τήρηση και απαρέγκλιτη εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας της , στην ασφαλή ρύθμιση της κυκλοφορίας και στην αποτροπή κάθε παράνομης δραστηριότητας, εντός και εκτός του χώρου της εμποροπανήγυρης , σε όλους τους οικισμούς του δήμου, καθ’ όλη τη διάρκεια της.
 Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους αστυνομικούς και το διοικητή  του Α.Τ. Αιγινίου , κ. Κατσαρό, καθώς και την ΟΕΠΤΑ Δ.Α. Πιερίας για την σημαντική συνεισφορά τους  στην επιτυχή υλοποίηση της διοργάνωσης αυτού του θεσμού.
                         
                         Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού
                       Λαγδάρης Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου