Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Παγκόσμιο γαστρονομικό στη γη της Πιερίας

Παγκόσμιο γαστρονομικό στη γη της Πιερίας     

Το Mediterranean Village Hotel & Spa, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, υποδέχονται στον Όλυμπο και στην Πιερία τους νέους αρχιμάγειρες (Young Chefs) την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016.

Οι νέοι αρχιμάγειρες από όλον τον κόσμο, θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αρχιμαγείρων (Worldchefs Congress & Expo 2016- www.worldchefs2016.org) που θα διεξαχθεί στις 24-27 Σεπτεμβρίου.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο των Αρχιμαγείρων που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συγκεντρώνει περίπου 1000 chefs από όλο τον κόσμο, εκ των οποίων 72 από αυτούς είναι οι νέοι αρχιμάγειρες (Young Chefs) που θα επισκεφτούν τον Όλυμπο και την Πιερία. 
Μέσω της επίσκεψης, δίνεται η μοναδική ευκαιρία να προβληθεί στη διεθνή γαστρονομική κοινότητα ο Όλυμπος, η Ελλάδα, η γαστρονομία της, ο πολιτισμός και οι παραδόσεις της, που συνεπάγονται ανάπτυξη σε εξαγωγές και εξαγώγιμες δράσεις. Δίνεται επίσης η ευκαιρία στους παραγωγούς της περιοχής να προβάλουν τα προϊόντα τους.
Το Mediterranean Village Hotel & Spa, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας εξασφάλισαν την επίσκεψη των νέων αρχιμαγείρων και επιμελήθηκαν το πρόγραμμα της επίσκεψης στον Όλυμπο, καθώς και την εκδήλωση που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa. 
Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή και για το κοινό. Προσκλήσεις διατίθενται στην reception του ξενοδοχείου (2351064600). 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου