Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Καταργούνται αστυνομικά τμήματα - Όλες οι αλλαγές

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομικά τμήματαΤην επαναφορά του θεσμού των «πολυδύναμων» αστυνομικών τμημάτων και τη συγχώνευση του 40% των τμημάτων ασφαλείας και τροχαίας σε όλη την ελληνική επικράτεια προβλέπει το σχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Από τα 91 Τμήματα Ασφαλείας στην Αττική μένουν τα 71​
Τις ανακοινώσεις έκανε ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ο οποίος εστίασε την προσοχή του στην ανάγκη εξοικονόμησης πόρων από τα υπέρογκα μισθώματα κτηρίων όπου στεγάζονται αστυνομικά τμήματα και τη σωστή κατανομή του υπάρχοντος προσωπικού για την καλύτερη δυνατή τήρηση της δημόσιας τάξης και την αποτροπή εμφάνισης παραβατικής συμπεριφοράς.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως από τα 91 τμήματα ασφαλείας στην Αττική μένουν τα 71 και από τα περίπου 123 αστυνομικά τμήματα ανοικτά θα παραμείνουν τα 87. Οι αστυνομικοί σταθμοί θα είναι 11 και τα τμήματα τροχαίας 15. Συνολικά στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν 575 αστυνομικά τμήματα, τμήματα ασφαλείας, τροχαίας και τουριστικής αστυνομίας, καθώς και 105 αστυνομικοί σταθμοί.Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αλλαγές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου