Προετοιμασία 10 λεπτά Ψήσιμο 4-5 ώρες Υλικά για 4 άτομα
Υλικά
-2 μπούτια αρνί ή κατσίκι (2 κιλά) -1 μάτσο μάραθο και θρούμπι ανάμεικτο -4 σκελίδες σκόρδο -αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο -3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο |
Πλένουμε και στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας το αρνάκι. Kαθαρίζουμε τα σκόρδα και τα ανακατεύουμε μαζί με το αλάτι και το πιπέρι. Κάνουμε μικρές σχισμές στο κρέας με μαχαίρι και μπήγουμε τα σκόρδα σε διάφορα σημεία. Aλατοπιπερώνουμε το κρέας καλά από όλες τις πλευρές και το τοποθετούμε στη γάστρα. Pαντίζουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα μυρωδικά και σκεπάζουμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σε χαμηλή θερμοκρασία 150°C για 4-5 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου