Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ :Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑΗ Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Κατερίνης διοργανώνουν το ετήσιο μνημόσυνο για να τιμηθεί η επέτειος των 74 χρόνων από την εκτέλεση 40 πατριωτών από τους Γερμανούς ναζιστές κατακτητές το 1943 στον Σταθμό Κατερίνης. Η πρόσκληση από την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Κατερίνης για συμμετοχή στην εκδήλωση της νεοφασιστικής - ναζιστικής οργάνωσης και υμνητή του Χίτλερ "Χρυσή Αυγή" είναι προσβολή για τα θύματα των ΝΑΖΙ, είναι πρόκληση για την δημοκρατική συνείδηση των πολιτών της Κατερίνης και προσβολή της Ιστορικής Μνήμης.
Η επίκληση του πρωτοκόλλου μόνο ως "φύλλο συκής" μπορεί να χαρακτηρισθεί μπροστά στην γύμνια των επιχειρημάτων της πλειοψηφίας του Δημ. Συμβουλίου και των αμετανόητων νοσταλγών των ζοφερών εποχών που έζησε ο Ελληνικός Λαός .
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι τρεις βουλευτές του στην Πιερία θα καταθέσουν στεφάνι και θα τιμήσουν τους πατριώτες που εκτελέσθηκαν, θα τιμήσουν την Ιστορική Μνήμη εκτός πρωτοκόλλου στον ίδιο χώρο,την ίδια ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 25.02.2017 και ώρα 13.00.

-- ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου