Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Κοτόπουλο ραγού με φινόκιο και ντομάτα

Κοτόπουλο ραγού με φινόκιο και ντομάτα
Υλικά για 4 άτομα
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 35 λεπτά

Υλικά

-4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
-2 φινόκιο σε λεπτές φέτες
-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-400 γρ. πατάτες μικρές
-600 γρ. ντομάτα κονκασέ
-300 ml ζωμό κότας
-4 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο ψιλοκομμένες
-1/2 φλιτζάνι λάδι
-αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση


Κόβουμε τα φιλέτα σε χοντρά κομμάτια. Τα αλατίζουμε και τους βάζουμε μπόλικο πιπέρι. Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στο λάδι μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το φινόκιο, το σκόρδο, τις πατάτες και συνεχίζουμε για 2 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε τον ζωμό κότας, την ντομάτα και τις πιπεριές Φλωρίνης. Μαγειρεύουμε για 30 λεπτά περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου