Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Μέχρι σήμερα αιτήσεις για τις 7.180 θέσεις εργασίας σε Δήμους

Τα προγράμματα είναι 8μηνης διάρκειας και απευθύνονται κυρίως σε μακροχρόνια ανέργουςΜέχρι σήμερα αιτήσεις για τις 7.180 θέσεις εργασίας σε Δήμους

Λήγει σήμερα, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την απασχόληση 7.180 ανέργων σε κοινωφελείς υπηρεσίες 34 δήμων.
Πρόκειται για θέσεις πλήρους απασχόλησης, στο πλαίσιο της υλοποίησης της δράσης «Προώθηση της Απασχόλησης Μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 Δήμους Θύλακες Υψηλής Ανεργίας Συμπεριλαμβανομένης της Κατάρτισης των Συμμετεχόντων για 7.180 Θέσεις Πλήρους Απασχόλησης».
Τα προγράμματα είναι 8μηνης διάρκειας και απευθύνονται κυρίως σε μακροχρόνια ανέργους ενώ οι θέσεις είναι για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες – Πανεπιστημιακή, Τεχνολογική, Δευτεροβάθμια και Υποχρεωτική.
Οι θέσεις κατανέμονται σε δήμους των νομών Αττικής, Ημαθίας, Γρεβενών, Θεσσαλονίκης, Δράμας, Ηλείας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Εύβοιας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Αιτωλοακαρνανίας, Ξάνθης, Εβρου, Αχαΐας, Πρέβεζας, Τρικάλων και Φλώρινας.

 Οι προκηρυσσόμενες θέσεις είναι: πτυχιούχοι αγγλικής φιλολογίας, γεωλόγοι, λαογράφοι, λογοθεραπευτές, μηχανικοί Η/Υ, παιδοψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, δασοπόνοι, βιβλιοθηκονόμοι, βρεφονηπιοκόμοι, επισκέπτες υγείας, συντηρητές έργων τέχνης, εργάτες πρασίνου, τραπεζοκόμοι, αποθηκάριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου