Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά του ΓΑΣ Σβορώνος      Με πολύ καλή παρουσία οι Πιερίδες Μούσες κέρδισαν τις εντυπώσεις

Μετά από τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και με ένα μεγάλο κενό μέχρι την επόμενη αγωνιστική που είναι στις 14 Ιανουαρίου 2018, οι Πιερίδες Μούσες, δεν εφησυχάζουν. Πέρα από τις τακτικές προπονήσεις που γίνονται με ότι καιρό κι αν κάνει στο γήπεδο της Ανδρομάχης, αναζητούν ευκαιρίες για αγωνιστική εμπειρία και πρακτική.
Στο πλαίσιο αυτό συμμετείχαν στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου με τμήματα Ακαδημιών από την Πιερία και με τη συμμετοχή και γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα συμμετείχαν ομάδες από τις Ακαδημίες: Ακαδημία Γιώτσα, Εντός Έδρας, Άρης Κοκκινοπλιτών, Αετοί ΠΑΟΚ, ΓΑΣ Σβορώνου και Πιερίδες Μούσες.  
Ήταν ένα καλό και δυνατό τεστ για την ομάδα των Πιερίδων Μουσών που κέρδισαν τις εντυπώσεις και είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στους πέντε (5) συνολικά αγώνες που έδωσαν στο πλαίσιο του τουρνουά. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου