Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟ» ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α ΚΑΙ Ο.Α.Ε.Ε ΠΙΕΡΙΑΣΣυνάντηση με τους βουλευτές ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας Ελισσάβετ(Μπέττυ)Σκούφα,Χάρη Τζαμακλή και Στέργιο Καστόρη είχαν το Σάββατο 23/12   μέλη του Δ.Σ του σωματείου  κτηνοτρόφων ¨ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ» του Νομού μας. Στην διάρκεια της συνάντησης, οι κτηνοτρόφοι  έθεσαν υπόψη των βουλευτών τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους , με κυρίαρχο την συνεχιζόμενη  πτώση της τιμής του γάλατος και του κρέατος  και τους τρόπους που μπορεί αυτό να αντιμετωπιστεί.
Οι βουλευτές με την σειρά τους  τόνισαν ότι έχουν ενταθεί οι έλεγχοι και σύντομα θα υπάρξει Υπουργική απόφαση που θα εμπλέκει στην διαδικασία ελέγχων και τις φορολογικές αρχές, ώστε να είναι και ποιο αποτελεσματικοί ,αλλά και να μπορούν να βρεθούν όσοι παρανομούν. Στόχος της κυβέρνησης και του Υπουργείου Αγροτικής ανάπτυξης ,όπως τόνισαν, είναι η μεγαλύτερη ανάπτυξη του συνεργατισμού μεταξύ των κτηνοτρόφων ,ώστε συνολικά να κτυπηθούν τέτοια παράνομα φαινόμενα ,αλλά και οι παραγωγοί να δώσουν μεγαλύτερη υπεραξία στα προϊόντα τους αφού θα τα επεξεργάζονται και θα τα πωλούν  οι ίδιοι.
Στην συνέχεια οι βουλευτές συναντήθηκαν με μέλη των Δ.Σ  Συνταξιούχων Ι.Κ.Α και Ο.Α.Ε.Ε Πιερίας.Οι συνταξιούχοι στην συνάντηση θέλησαν να  δηλώσουν  την συνδρομή τους και την βοήθεια τους, καταθέτοντας υπόμνημα, στο δίκαιο αίτημα του Διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης κ.Ανέστη Μυστρίδη για την λειτουργία Κέντρου Αποκατάστασης στο κτίριο του Νοσοκομείου ,σε εγκαταστάσεις που είναι έτοιμες και αναμένουν την άδεια λειτουργίας για να ξεκινήσουν, ώστε και οι ασθενείς να μην ταλαιπωρούνται, αλλά και οικονομικό όφελος να υπάρξει. Οι βουλευτές  στην συνέχεια αφού ευχαρίστησαν τους συνταξιούχους, δήλωσαν ότι και το αίτημα γνωρίζουν και έχουν ξεκινήσει και οι ίδιοι σε συνεργασία με τον Διοικητή την προσπάθεια ώστε σύντομα να ξεκινήσει η λειτουργία του κέντρου με τον ίδιο τρόπο όπως και με την λειτουργία της Μ.Ε.Θ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΠΙΕΡΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου