Γαλλική τεχνική στο "δύσκολο" κονσομέ, ρωσικές πρώτες ύλες στο ορεκτικό και γερμανική "οργάνωση" και πειθαρχία στο μοσχάρι - μαρινάρεται για 3 μέρες. Το γιορτινό τραπέζι συγκεντρώνει εκλεκτές γεύσεις από τη Γηραιά Ήπειρο.
ΓΙΑ 8 ΑΤΟΜΑ (18 € ανά άτομο)
ΟΡΕΚΤΙΚΟ
Μπλινίς με καπνιστό σολομό και ξινόκρεμα ή γιαούρτι (Ρωσία)
ΣΟΥΠΑ
Kονσομέ από μοσχαρίσιο ζωμό (Γαλλία)
ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ
Sauerbraten - το «ξινό» μοσχάρι της Γερμανίας
ΣΑΛΑΤΑ
Σικορέ και σεβρ (Γαλλία)
Περισσότερες συνταγές στο www.gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου