Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Θεσσαλονίκη: Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού έρχεται στο Noesis!



Επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη και στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Noesis το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού, με ένα πάρτι γεμάτο τραγούδι και χορό και την παράσταση “XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!”.
Η παράσταση “XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!” παρουσιάζει όλες τις μεγάλες επιτυχίες, που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το “Mazoo and the Zoo” και το “XANA ZOO” και είναι δωρεάν για το κοινό. Θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Noesis.

Το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού αποτελεί τον μοναδικό θεσμό, που συνδυάζει θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές δράσεις, ρομποτική, αθλητισμό, ακροβατικά, παιχνίδια στο νερό, baby corner και πολλά άλλα γεγονότα, που εξελίσσονται ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο και με δωρεάν είσοδο.
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες από τον κλάδο του φαρμάκου, των καλλυντικών, των παιδικών προϊόντων, των τροφίμων, του λιανεμπορίου κα, οι οποίες θα ανακοινώνονται σταδιακά και μέχρι την έναρξη του Φεστιβάλ.
Φέτος η φιλανθρωπική στόχευση του Φεστιβάλ αφορά στην υποστήριξη της προσπάθειας του φορέα Ηλιτόμηνον για την αγορά παστεριωτή μητρικού γάλακτος για την Α’ Νεογνολογική Κλινική και την μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Α.Π.Θ. στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ δείτε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου