Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Δήμος Κατερίνης: Διάνοιξη τμήματος της οδού Βούλγαρη στην επέκταση Εθνικού Σταδίου




Στον στοχευμένο προγραμματισμό του Δήμου για την αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης, στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων και στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών υποδομών στην περιοχή εντάσσεται η διάνοιξη τμήματος της οδού Βούλγαρη, στην επέκταση Εθνικού Σταδίου (στο ύψος της οδού Ανδρέα Καρκαβίτσα & Πάροδος Μαρτίου), στην οποία προχώρησαν οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης.
Πρόκειται για προβλεπόμενη οδό σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο της πόλης και εκτός της διάνοιξης, οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην τοποθέτηση κρασπέδων και στην κατασκευή όλων των απαιτούμενων υποδομών, ενώ προηγήθηκε και φροντίδα του χώρου με έμφαση στον καθαρισμό από χόρτα κ.α.


ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ

 «Η απόδοση αυτού του δημόσιου χώρου στην καθημερινότητα των δημοτών θα συμβάλλει στη διευκόλυνση της τοπικής κυκλοφορίας σε μία περιοχή, η οποία αναπτύσσεται αρμονικά και συστηματικά. Με τη νέα διάνοιξη αναβαθμίζεται και βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα ζωής των κατοίκων» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.
«Την αναγκαιότητα της διάνοιξης, την οποία υλοποίησαν ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής οι υπηρεσίες του Δήμου» τονίζει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος κάνοντας λόγο «για παρέμβαση, η οποία αλλάζει την εικόνα της περιοχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου