Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

INFACOMA & AQUATHERM ATHENS 2018

1

 11 1 
 
Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του 2018, οι Infacoma & AquathermΑthens, δύο κορυφαίες εκθέσεις στο χώρο της δόμησης και της ενέργειας αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, από τις 8 έως και τις 11 Φεβρουαρίου 2019 στο MECΠαιανίας.
 
 
Με περισσότερους από 24.000 συνολικά επισκέπτες από 18 χώρες70% των οποίων είναι εμπορικοί με άμεσο και ειδικό ενδιαφέρον, αλλά και 260 εκθέτες, η InfacomaAthens, έκθεση σταθμός εδώ και 35 χρόνια στον κλάδο της δόμησης και των κατασκευών και η διεθνής έκθεση Aquatherm, που από το 2016 κρατάει τα σκήπτρα στο χώρο της ενέργειας, αποτελούν το πιο δυνατό εκθεσιακό δίδυμο στην Ελλάδα.
 
 
Όπως κάθε χρόνο, ιδιαίτερη έμφαση στο πλαίσιο της έκθεσης θα δοθεί στις τεχνολογικές καινοτομίες και τα νέα υλικά που εξελίσσονται με ιδιαίτερο σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και την αειφόρο ανάπτυξη. Βασικός στόχος των εκθέσεων, InfacomaAquatherm Athens, είναι να ενισχύσουν την εξωστρέφεια των εγχώριων επιχειρήσεων, να συμβάλλουν στη δημιουργία συνεργιών, εμπορικών συμφωνιών αλλά και στην προώθηση, τόσο στους επαγγελματίες, όσο και στα ΜΜΕ, των νέων προϊόντων και υπηρεσιών.
 
 
Κεντρικός πυλώνας της διοργάνωσης, Infacoma & Aquatherm Athens 2019, θα είναι το πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με την πολύτιμη συμμετοχή των Κλαδικών Φορέων, εξειδικευμένων επαγγελματιών αλλά και επιστημόνων που θα δώσουν τη δική τους προσέγγιση στις θεματικές των ενημερωτικών σεμιναρίων και ημερίδων.
 
 
Ο επισκέπτης μέσα από τη συμμετοχή του στις παράλληλες δράσεις θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί γύρω από εξειδικευμένα θέματα και εφαρμογές στους κλάδους της πράσινης δόμησης και των κατασκευών, της ύδρευσης, της θέρμανσης, του κλιματισμού και φυσικά της εξοικονόμησης ενέργειας, που αποτελεί φλέγον ζήτημα τόσο για τη σύγχρονη κοινωνία, όσο και για τους επαγγελματίες του κλάδου.
 
 
Οι Infacoma & Aquatherm Athens, επάξια έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο των επαγγελματιών, όσο και του κοινού και μας καλούν σε ένα πλούσιο τετραήμερο όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα πάντα γύρω από τον κλάδο της πράσινης δόμησης, των κατασκευών, του αλουμινίου, του εξοπλισμού, της ενέργειας, της θέρμανσης, της ψύξης, του εξαερισμού αλλά και των τεχνολογιών νερού (HVAC).
 
 
Η ΔΕΘ HELEXPO σε συνδιοργάνωση με την εταιρεία Be-Best και έχοντας πραγματοποιήσει ορισμένες από τις σημαντικότερες και πιο επιτυχημένες εκθέσεις στην Ελλάδα, διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να ανταποκριθούν σε μία μεγάλη διοργάνωση υψηλών απαιτήσεων και να αποτελέσουν εγγύηση για την επιτυχία της.
 
 
Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε
σε αυτήν τη μοναδική εκθεσιακή διοργάνωση
που θα σας δώσει την ευκαιρία να «χτίσετε»
το μέλλον με μία νέα προσέγγιση.
 
 
Πάνω από 24.000 επισκέπες
260 εκθέτες
12.000 τ.μ. ενιαίος εκθεσιακός χώρος
35.000 τ.μ. δωρεάν parking

Πληροφορίες στην Γραμματεία της Infacoma & Aquatherm Τ.: 2310 291 548, F.: 2310 291 553, E-mail: infacoma@helexpo.gr


Συνδιοργάνωση

more 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου