Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

«ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 0-9 ΕΤΩΝ Εκδήλωση το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου με θέμα: «ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ»


ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ: ΧΛΟΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΠΕΛΟΥΖΟΥ, Παιδοψυχίατρος

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5:30 - 7:30μ.μ., στο σχολικό κτίριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας, (Νικομηδείας 38) Κατερίνη.

Τα «Βασικά στοιχεία στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών» είναι το θέμα της συνάντησης των «Μαμάδων Σε Δράση» - Παιδιών ηλικίας 0-10 ετών, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020. Η παιδοψυχίατρος Χλόη – Σταυρούλα Καπελούζου, από την Θεσσαλονίκη, θα αναπτύξει το θέμα και θα ακολουθήσει συζήτηση.
«Αγάπη, αποδοχή, φροντίδα, ανάπτυξη συναισθηματικής νοημοσύνης και τόσα άλλα χρειάζονται τα παιδιά μας! Πολλά από αυτά τα προσφέρουμε ενστικτωδώς, άλλα χρειάζεται να τα συνειδητοποιήσουμε και να τα ενσωματώσουμε σταδιακά στην καθημερινότητά μας. Στη συνάντηση αυτή θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε σφαιρικά την ανατροφή των παιδιών μας και να ανταλλάξουμε ιδέες από την εμπειρία μας ως μητέρες!», σημειώνει η κα Καπελούζου.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5:30 - 7:30μ.μ., στο σχολικό κτίριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας, (Νικομηδείας 38) Κατερίνη.
Το «μενού» της εκδήλωσης περιλαμβάνει καφέ, παρέα, συναναστροφή, διάλογο και συμβουλευτική. Παράλληλα, τα παιδιά μας έχουν το δικό τους πρόγραμμα στον επάνω όροφο ενώ υπάρχει και φύλαξη για τα μικρότερα παιδιά.
Είσοδος δωρεάν

Τα παιδιά μαθαίνουν για την «ΦΙΛΙΑ»
Η φιλία είναι το κύριο θέμα του προγράμματος των παιδιών. Μέσα από ιστορίες, διαδραστικά, παιχνίδια, ζωγραφική, κ.α., τα παιδιά μαθαίνουν για την φιλία ενώ την ίδια στιγμή τους δίνεται  η ευκαιρία να αναπτύξουν νέες φιλίες.
Η Ναυσικά και ο Γιάννης Χαραλαμπίδης έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα για τα παιδιά μας ενώ η Δημοσιογράφος και Ραδιοφωνική Παραγωγός Νάνσυ Μπαμπίχα θα διαβάσει ιστορίες για τη φιλία από βιβλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης.


Επικοινωνία: mamadesedrasi@gmail.com

Ποιες είμαστε
Είμαστε μαμάδες όπως εσύ. Η καθημερινότητά μας απαιτητική και πολλές φορές
δύσκολη, σχεδόν χαοτική. Παιδιά, Οικογένεια, Εργασία, Σχέσεις! Αποφασίσαμε να
δημιουργήσουμε αυτή την ομάδα συναναστροφής μαμάδων με στόχο την παρέα
και την ανταλλαγή απόψεων και συμβουλών ώστε να ομορφύνουμε την
καθημερινότητά μας. Θέλουμε να ζούμε την κάθε μέρα μας ουσιαστικά, με
πραγματικούς φίλους δίπλα μας, με αυτοπεποίθηση και τόλμη απέναντι στις
προκλήσεις.
Πιστεύουμε ότι αυτές οι αξίες πηγάζουν από την πίστη μας στο Θεό, που πρώτος
μας έδειξε το δρόμο της Αγάπης και της Υπηρεσίας στον πλησίον.
Στην ομάδα μας είναι ευπρόσδεκτες όλες οι Μαμάδες με παιδιά ηλικίας 0 – 9 ετών
καθώς και οι εγκυμονούσες, χωρίς διακρίσεις χρώματος, θρησκείας, και λοιπών
πεποιθήσεων. Σε προσκαλούμε να συμμετέχεις ενεργά, να ακούσεις, να μιλήσεις,
να μάθεις, να στηρίξεις και να στηριχθείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου