Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ο επικεφαλής της ΥΠΕ Θεσσαλίας έλειψε εκτός έδρας 57 ημέρες σε διάστημα 3 μηνών...

Διοικητής.... Φιλέας Φογκ...

Εάν δεν επρόκειτο για τα χρήματα ενός σκληρά δοκιμαζόμενου λαού, θα ήταν μόνο ένα αξιοσημείωτο «ρεκόρ». Διότι, όπως προκύπτει από επίσημο έγγραφο - το οποίο μάλιστα υπογράφει… ο ίδιος - ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, Φώτης Σερέτης, από τους τρεις μήνες της θητείας του, «κατάφερε» να λείψει σχεδόν τους δύο(!) με τις σχετικές δαπάνες να βαραίνουν, φυσικά, το δημόσιο ταμείο, στην προκειμένη περίπτωση, τον προϋπολογισμό της 5ης ΥΠΕ.

Ερωτηματικά για το κατά πόσο αυτές οι μετακινήσεις ήταν όντως υπηρεσιακές, προκύπτει από το έγγραφο εντολής μετακίνησης εκτός έδρας, υπογεγραμμένο από τον διοικητή την παραμονή της πρωτοχρονιάς (31/12/2019), από το οποίο προκύπτει, ότι ο κ. Σερέτης ενέκρινε στον εαυτό του μετακίνηση στη Ζαγορά του Πηλίου, από τις 31/12/2019 έως την 1η Ιανουαρίου 2020. Σύμφωνα με το έγγραφο, η μετακίνηση αυτή μέσα στις γιορτές έγινε για «υπηρεσιακούς λόγους» και πιο συγκεκριμένα, μετάβαση στο νοσοκομείο Βόλου και στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Από το ίδιο έγγραφο προκύπτει επίσης, ότι μέχρι και εκείνη τη στιγμή, ο διοικητής είχε 57 μετακινήσεις εκτός έδρας… από τις 19 Σεπτεμβρίου 2019 που ανέαβε τα καθήκοντά του.

Σε μια οργισμένη ανάρτηση με αφορμή το εν λόγω έγγραφο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης κατήγγειλε:

«ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ !!! Έλεος ,,πληρώνουμε και τα ρεβεγιόν των ΥΠΕΑΡΧΩΝ ΤΩΡΑ ;;;; Διαβάστε το έγγραφο που μου έστειλαν από την 5ηΥΠΕ με υπογραφή του διοικητή Σερέλη !!!!!

ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!

ΥΓ Αλήθεια πως γίνεται από τις 19 Σεπτέμβρη που ανέλαβε τη διοίκηση ο κυριος Σερετης να λείψει για υπηρεσιακούς λόγους 57 ημέρες (ολογράφως πενήντα εφτά) μέχρι τις 30/12 και να πληρωθεί βέβαια τα εκτός έδρας ;;;; Ποιος είναι, ο «ταξιδευτής» Στερεάς και Θεσσαλίας;;;».




tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου