Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

«Μαρινάκη φύγε πριν σε ξεράσει η πατρίδα» : ΣΦ ΠΑΟΚ Μόντρεαλ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις μετά τη ρατσιστική επίθεση που εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Ιβάν Σαββίδη, με τον ΣΦ ΠΑΟΚ Μόντρεαλ να εκδίδει ανακοίνωση που καλεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη να φύγει «πριν τον ξεράσει η πατρίδα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το κείμενο.
«Χθες, ακόμη μια φορά, προσπάθησες να ταΐσεις σανό στους οπαδούς του. Κρύβεις την ανυπαρξία σου κατηγορώντας συνέχεια τους άλλος. Μόνο από τις πωλήσεις παικτών μάζεψες 200 εκ. Επένδυσε μερικά στην ομάδα σου εκτός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ μεγάλε Έλληνα.

Τα 23 από τα 24 καράβια σου τα έχει με ξένη σημαία, μεγάλε Έλληνα. Έχεις τις μετοχές της ομάδας σου σε offshore εταιρία (Abisso holdings company) μεγάλε Έλληνα. Πες μας πόσους φόρους έχει πληρώσει στο Ελληνικό κράτος την τελευταία δεκαετία μεγάλε Έλληνα.
Ο «Ρώσος» όπως αποκαλείς τον πρόεδρό μας, έχει γεννηθεί στην Τσάλκα Γεωργίας από φτωχική οικογένεια όταν εσύ σπούδαζες στο Λονδίνο. Ο «Ρώσος» πλήρωσε 11 εκ. Ευρώ χρέη στην εφορία για τον ΠΑΟΚ ενώ εσύ έχεις απλήρωτα χρέη πολλών εκ. στο Καραϊσκάκης.
Ο «Ρώσος» έχωσε την ΣΕΚΑΠ από τους Τούρκους κατόπιν παρακλήσεων του τέως πρωθυπουργού Σαμαρά. Ο «Ρώσος» έσωσε την Σουρωτή που ήθελε να αγοράσει η πολυεθνική κόκα κόλα. Ο «Ρώσος» έδωσε το «Μακεδονία Παλάς» που ήθελα να αγοράσουν Σκοπιανοί.
Ο «Ρώσος» έδωσε το Πόρτο Καράς κατόπιν εκκλήσεως του νυν πρωθυπουργού. Ο «Ρώσος» στήριξε την Ποντιακή γλώσσα με την έδρα που ίδρυσε στο Αριστοτέλειο. Ο «Ρώσος» έκανε δωρεές πολλών εκ. στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Μεγάλε Έλληνα Μαρινάκη, η μητέρα σου, ειρήνη Καρακατσάνη, ήταν Ποντιακής καταγωγής από την Οδησσό. Κοιτάξου στον καθρέφτη και σήκω φύγε πριν σε ξεράσει η ίδια η πατρίδα. Τέτοιους ψευτοέλληνες δεν χρειάζεται η Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου