Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ



Έπειτα από μία τεράστια προσπάθεια απέναντι στην κορυφαία ομάδα του ομίλου που όμως δεν συνοδεύτηκε και με θετικό αποτέλεσμα, ο Δίας Δίου ηττήθηκε με 2-0 από τον Πιερικό στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.


Η ομάδα μας στάθηκε αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, έφτασε στο πρώτο ημίχρονο δύο φορές κοντά στο να προηγηθεί με τον Ευαγγελόπουλο στο 6’ και στο 20’ με τον Πιερικό να εκμεταλλεύεται ένα αμυντικό λάθος και να ανοίγει το σκορ στο 30’ με τον Μπενίσκο και με σύμμαχο την τύχη.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δίας άγγιξε την ισοφάριση με την κεφαλιά του Στέλιου Νίκου στο 61’, με τον Πιερικό να διπλασιάζει τα τέρματά του δύο λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαρτσιά φτάνοντας στο 2-0 κάνοντας έτσι πολύ δύσκολο το έργο των παικτών του Παναγιώτη Παρασίδη στη συνέχεια.
Στο 69’ ο Ζωγράφος κράτησε τον Δία ζωντανό στο ματς όταν απέκρουσε εντυπωσιακά το πέναλτι του Σαχινίδη.


Με αυτή την ήττα ο Δίας υποχώρησε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένοντας στους 19 βαθμούς και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -2 από την επικίνδυνη ζώνη.


Πλέον η ομάδα μας στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (2/2 – 15:00) απέναντι στον ΑΟ Σελλάνων εντός έδρας.


Μόλις στο 6ο λεπτό της συνάντησης ο Δίας έφτασε πολύ κοντά στο 0-1 με τον Ευαγγελόπουλο να βγαίνει στην αντεπίθεση και να σουτάρει με το αριστερό υποχρεώνοντας τον Γουναρίδη να απομακρύνει με το ένα χέρι εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 11’ το διαγώνιο σουτ του Ιβανίδη πέρασε εκτός εστίας.

Στο 20’ ο Δίας φλέρταρε εκ νέου με το 0-1 και πάλι με δράστη τον Ευαγγελόπουλο ο οποίος σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία από ευνοϊκή θέση κάνοντας κακό αριστερό πλασέ χωρίς να βρει εστία.

Στο 28’ ο Ζωγράφος παραχώρησε κόρνερ έπειτα από δυνατό σουτ του Ιβανίδη.

Στο ημίωρο και έπειτα από αμυντική αδράνεια των παικτών του Δία, η μπάλα έφτασε στον Μπενίσκο στο ύψος του πέναλτι και εκείνος με τυχερό πλασέ ξεγέλασε τον Ζωγράφο βάζοντας τον Πιερικό μπροστά στο σκορ.


Στο δεύτερο μέρος, ο Δίας απείλησε νωρίς και συγκεκριμένα στο 48΄με το αριστερό σουτ του Μαυρίδη να καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 58’ ο Σαχινίδης βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Ζωγράφος βγήκε έγκαιρα από την εστία του και απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού του Πιερικού.

Στο 61’ η ομάδα μας παρουσίασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της για να ισοφαρίσει την παρτίδα, με τον Ευαγγελόπουλο να εκτελεί το κόρνερ και τον Νίκου να πιάνει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας αναγκάζοντας τον Γουναρίδη να πραγματοποιήσει την επέμβαση του αγώνα.


Δύο λεπτά αργότερα και αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, ήρθε το δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους με τον Δερμίση να ανατρέπει τον Μηλιώτη εντός περιοχής και τον διαιτητή Μπουρουζίκα να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών.
Ο Χαρτσιάς νίκησε τον Ζωγράφο από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0.

Στο 69’ ο Πιερικός κέρδισε και δεύτερο πέναλτι όταν έπειτα από προσπάθεια του Ίτσιου ο Παπαγιαννόπουλος υπέπεσε σε παράβαση με το χέρι.
Ο Ζωγράφος αυτή τη φορά είχε την απάντηση και απέκρουσε υπέροχα το σουτ του Σαχινίδη στην δεξιά του γωνία.


Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Μπουρουζίκας με α’ βοηθό τον κ.Καραγιάννη και β’ βοηθό τον κ.Μίχο (ΕΠΣ Λάρισας).


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Γουναρίδης, Ιβανίδης, Τουλίκας, Γιαλαμίδης, Τακίδης, Νίκιτς, Μπενίσκος (73’ Περογαμβράκης), Μηλιώτης (86’ Δεμηρτζόγλου), Σαχινίδης (78’ Παπαδόπουλος), Κριεμάντι (62’ Ίτσιος), Χαρτσιάς.


ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ (Παναγιώτης Παρασίδης): Ζωγράφος, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος (75’ Παπαστεργίου), Παγωνίδης, Μαυρίδης (67’ Μανίκας), Καλουσίδης (67’ Παπαγιαννόπουλος), Α.Παναγιωτίδης, Ευαγγελόπουλος (83’ Τσουρέκας).




Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου