Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ο ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ







Μία από τις τελευταίες «ζαριές» για την παραμονή του θα παίξει το μεσημέρι του Σαββάτου (29/2 – 15:00) ο Δίας Δίου ο οποίος φιλοξενείται στην Αγρία από τον Θησέα στην αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.


Η απρόσμενη ήττα της ομάδα μας από τον Διγενή Νεοχωρίου την περασμένη Κυριακή είχε τη μορφή «μαχαιριάς» αφενός επειδή χάλασε την εξαιρετική μέχρι εκείνη τη στιγμή ψυχολογία του Δία από τις συνεχείς θετικότατες εμφανίσεις και αφετέρου διότι η ομάδα μας έμεινε πίσω στην μάχη της παραμονής χάνοντας βαθμούς που ενδεχομένως να αποδειχθούν καθοριστικοί στο φινάλε της σεζόν.

Η ομάδα του Παναγιώτη Παρασίδη δίνει αύριο ένα υψηλής δυσκολίας τεστ απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου, με τον Θησέα από την πλευρά του να επιθυμεί τη νίκη για να διατηρηθεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Υπενθυμίζεται, πως η ομάδα της Μαγνησίας έχει απολογισμό 40 βαθμούς έπειτα από 21 αγωνιστικές, ενώ η ομάδα μας παραμένει στους 25 και στο -3 από την Αταλάντη και από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης κύλησε ομαλά, με το μοναδικό ερωτηματικό να είναι η συμμετοχή του Ανέστη Παναγιωτίδη στο ματς, με τον πρώτο σκόρερ του Δία να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του
στην τελευταία προπόνηση, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να θεωρείται αμφίβολη.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Πανυτσίδης (ΕΠΣ Κοζάνης) με α’ βοηθό τον κ. Μωυσιάδη και β’ βοηθό τον κ. Στεφούλη (ΕΠΣ Γρεβενών).



Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου