Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Επίσκεψη του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, στο Επιμελητήριο Πιερίας





Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είχε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου ο οποίος επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης την Πιερία, στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων με θεσμικούς φορείς του νομού.


“Καλωσορίζουμε έναν πολύ καλό φίλο του Επιμελητηρίου και της Πιερίας που στέκεται αρωγός σε όλες μας τις προσπάθειες” ανέφερε απευθυνόμενος στον κ. Καράογλου ο Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, υπογραμμίζοντας ότι στο πρόσωπο του υφυπουργού τα μέλη του Επιμελητηρίου αναγνωρίζουν τον αποτελεσματικό πολιτικό που έχει συμβάλλει διαχρονικά στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας του νομού. “Εξαιτίας του κ. Καράογλου μπορούμε σήμερα να μιλάμε για 10η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΒΕ.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου ενημέρωσε τον υφυπουργό για τις άμεσες πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το Επιμελητήριο, ως συνέχεια της ευρείας σύσκεψης για την αναπτυξιακή στρατηγική του νομού. “Η μελέτη βιωσιμότητας για την αξιοποίηση του Ολύμπου, όπως και η αγορά και τοποθέτηση των infokiosk θα τεθούν άμεσα προς ψήφιση στο διοικητικό μας συμβούλιο” ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΒΕ σημειώνοντας ότι βούληση της διοίκησης του Επιμελητηρίου είναι να παραμείνουν ψηλά στην ατζέντα και να δρομολογηθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες που αφορούν στην ανάπτυξη της Πιερίας.

Από την πλευρά του ο κ. Καράογλου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα του Ολύμπου σημειώνοντας ότι “πρόκειται για το ισχυρότερο brand name που διαθέτει η περιοχή”. Όπως είπε, η αξιοποίησή του θα πρέπει να είναι στη βάση ενός ενιαίου σχεδίου γι΄αυτό και τα πορίσματα της μελέτης θα πρέπει να υιοθετηθούν από όλους τους φορείς. “Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, όλοι μαζί, μία ενιαία προσπάθεια” ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου