Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ Ο ΔΙΑΣ




Ορκισμένος να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από την ήττα στην Αταλάντη, μοιάζει ο Δίας Δίου ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής (23/2 – 15:00) φιλοξενεί το Διγενή Νεοχωρίου στην αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.


Η ομάδα μας παρότι την προηγούμενη Κυριακή παρουσίασε ένα ακόμη θετικότατο πρόσωπο σε εκτός έδρας παιχνίδι, δεν κατάφερε και πάλι να κερδίσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού και στο -3 από την ομάδα της Αταλάντης. Η νίκη στο μεθαυριανό αγώνα κόντρα στην Τρικαλινή ομάδα έχει διπλή σημασία για το Δία, αφενός για την κατάκτηση του τριπόντου και αφετέρου για να «τελειώσει» ουσιαστικά με έναν συνδιεκδικητή της σωτηρίας. (Υπενθυμίζεται πως ο Διγενής Νεοχωρίου βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα με απολογισμό 18 βαθμούς).

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας μας Παναγιώτη Παρασίδη είναι το γεγονός πως έπειτα από καιρό έχει γεμάτο το «οπλοστάσιό» του, αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι διαθέσιμοι για αυτή την καθοριστική αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει σε σημαντικό βαθμό την υπόθεση παραμονή.


Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Αντωνίου με α’ βοηθό τον κ. Νάκα και β’ βοηθό τον κ. Δεδικούση (ΕΠΣ Λάρισας).



Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου Δία Δίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου